Bradley Cooper και Irina Shyak: Η είδηση για το διάσημο ζευγάρι που θα σε στεναχωρήσει

Bradley Cooper και Irina Shyak: Η είδηση για το διάσημο ζευγάρι που θα σε στεναχωρήσει

Και δεν φαντάζεσαι τι έχει συμβεί

Σύννεφα στη σχέση του ηθοποιού Bradley Cooper με το μοντέλο Irina Shayk. Το περιοδικό Life & Style αναφέρει πως το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό και ήδη ο Cooper περνά πολλά βράδια μακριά από την Irina και την κόρη του.

Οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού είναι συχνοί και αιτία είναι ως επί το πλείστον η Lady Gaga μιας και ο Bradley έχει θεοποιήσει την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία A Star is Born και η Shayk κουράστηκε πια να νιώθει παραγκωνισμένη.

Και δεν σταματάει εκεί το περιοδικό. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Cooper, ο ηθοποιός μένει κάποια βράδια στο σπίτι του καλού του φίλου και επίσης ηθοποιού Gerard Butler.

Η πηγή αναφέρει πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν τώρα που ξεκινάνε οι απονομές βραβείων και ανάμεσα στους υποψήφιους θα είναι σίγουρα η Gaga και ο Cooper. Πάντως, και σε πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού σε ιαπωνικό εστιατόριο, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμα: Η Ήβη Αδάμου έχασε ήδη όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης



Η ζήλεια της Irina είναι ανεξέλεγκτη και φέρεται να επηρεάζει τη σχέση του ηθοποιού με την κόρη του. Βέβαια, εμείς πρέπει να πούμε πως στην πρόσφατη βόλτα του Cooper με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη είδαμε μόνο χαμόγελα!