Αρραβώνας σοκ! Η διάσημη τραγουδίστρια είπε το «ναι» και ιδού η απόδειξη

Αρραβώνας σοκ! Η διάσημη τραγουδίστρια είπε το «ναι» και ιδού η απόδειξη

Το είδες κι εσύ έτσι δεν είναι;

Σχεδόν δύο χρόνια μετράει η σχέση της Jennifer Lopez με τονAlex Rodriguez και όλα δείχνουν πως επιτέλους έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Έχουμε βάσιμες υποψίες πως η JLo και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν, κι έχουμε και αποδείξεις γι’ αυτό. Στις 24 του μήνα η 49χρονη superstar πήγε σε έναν αγώνα με τον αγαπημένο της και εκεί αποκαλύφθηκαν όλα.

Ενδεχομένως να έγινε και καταλάθος, όμως σε ένα βίντεο που ανέβασε ο Alex Rodriguez, η JLo κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια της και φαίνεται ξεκάθαρα ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Και όταν λέμε τεράστιο το εννοούμε.

Το ζευγάρι δεν έκανε καμία αναφορά στο τεράστιο αυτό κόσμημα στο χέρι της star, οι fans της όμως και το παρατήρησαν και το σχολίασαν. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, όταν το δαχτυλίδι αυτό έπιανε έναν τεράστιο χώρο στην κάμερα; Μπορεί στο βίντεο να το βλέπεις στο δεξί της χέρι, όμως αν σκεφτείς πως τα κινητά τραβούν με ρύθμιση καθρέφτη, το δαχτυλίδι είναι στο αριστερό της χέρι. Ναι σε αυτό το χέρι και στο γνωστό δάχτυλο.

Αν αυτό είναι πράγματι το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, τότε ο Alex έχει αδιαμφισβήτητα πολύ καλό γούστο.


https://www.instagram.com/p/BpVrZXUgDd9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες και αυτό: Ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία τοκετού της Meghan Markle