Οι δύσκολες ώρες του Λεωνίδα Καλφαγιάννη και το συγκινητικό post στο Instagram

Οι δύσκολες ώρες του Λεωνίδα Καλφαγιάννη και το συγκινητικό post στο Instagram

Tι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού μετά το τροχαίο

Δύο μέρες έχουν περάσει από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την μηχανή του στην Πανόρμου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Κάτω Παρτάλι νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά από σφοδρή σύγκρουση με όχημα που βρέθηκε μπροστά του, και φρέναρε απότομα.

Ο Λεωνίδας αναμένεται να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και στα δύο πόδια του ενώ οι γιατροί αναμένουν να μειωθούν τα αιματώματα που έχουν δημιουργηθεί. Το ένα πόδι του ηθοποιού έχει κάταγμα στο μηρό και το άλλο στην κνήμη ενώ ο 37χρονος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποφέρει από αβάσταχτους πόνους.

Εν τω μεταξύ, το τροχαίο συνέβη μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Καλφαγιάννης μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα στο Open.

Διάβασε ακόμα: Δες πόσο πολύ έχει ομορφύνει η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ

Η σύζυγος του Τότσικα και γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη αιφέρωσε ένα συγκινητικό post στο Instagra στον ηθοποιό:

«Το αγόρι αυτό το θαύμαζα από μακριά μέχρι να τον γνωρίσω από κοντά και να καταλαβω την ποιότητα του χαρακτήρα του ! Είναι γελαστός , είναι δοτικος, υπεροχα αστείος , σκεπτόμενος και με ήθος! Χτες είχε ένα ατύχημα που σίγουρα θα το ξεπεράσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και σήμερα πρέπει να τον δείτε μαζί με τον @apostolis_totsikas_official @nikos_poursanidis_official @jennytheona και άλλους υπέροχους ηθοποιούς στην αστεία και χαλαρωτική σειρά του @opentvgr ! Έχουν πρεμιέρα και θα είναι #γιαπανταπαιδια ! Καλή αρχή @lewnidaskalfagiannis σε αγαπαμε ❤️⭐️???περαστικά γρήγορα», έγραψε η γνωστή φωτογράφος.


https://www.instagram.com/p/BpWVnBBBw4y/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Να σου θυμήσουμε πως ο ηθοποιός είναι πατέρας ενός επάχρονου κοριτσιού. Καλή ανάρρωση.