Η Kylie Jenner ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία της Stormi ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία της Stormi ever

Είναι ξεκάθαρο πια, πως είναι ίδια η μαμά της

Έχουν περάσει κιόλας οκτώ μήνες από τότε που η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και πραγματικά όσο το σκεφτόμαστε, τόσο πιο απίστευτο μας φαίνεται. Η 21χρονη έγινε μανούλα πολύ ξαφνικά, όμως μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως είναι υπέροχη στον ρόλο της μαμάς.

Αν σκεφτείς ειδικά πως πέρυσι τέτοιο καιρό ακόμη παίζαμε κρυφτό μαζί της προκειμένου να ανακαλύψουμε αν είναι πράγματι έγκυος, πλέον βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Η Kylie και η μικρή Stormi κατακλύζουν το feed μας στο Instagram σχεδόν καθημερινά, και εμείς δεν σταματάμε να πατάμε like.

Η πρόσφατη ανάρτηση της Kylie όμως στα stories της στο Instagram, ήταν ό,τι πιο γλυκό, τρυφερό και χαριτωμένο έχουμε δει τελευταία. Η 21χρονη reality star, έκανε ένα μικρό throwback και ανέβασε ένα κολάζ με μία φωτογραφία της κόρης της και μία δική της, δείχνοντας μας, πόσο πολύ μοιάζουν.

«My baby and me» έγραψε πάνω από αυτή, προσθέτοντας και μερικές φατσούλες με καρδούλες στα μάτια. Μπορεί η Kylie να είχε πιο ανοιχτή επιδερμίδα σε σχέση με τη Stormi, όμως όσο τις κοιτάζουμε, τόσο πιο πολύ πιστεύουμε πως η μικρή είναι ένα κλώνος της μαμάς της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Khloe Kardashian απάντησε ξεκάθαρα στο αν έχει χωρίσει με μια φωτογραφία!