Η Angelina Jolie θέλει πίσω τον Brad Pitt αλλά ο ηθοποιός αντιδρά κάπως έτσι

Πατούλια Κατερίνα
Η Angelina Jolie θέλει πίσω τον Brad Pitt αλλά ο ηθοποιός αντιδρά κάπως έτσι

Ακόμα ένα επεισόδιο στη σχέση των Brangelina

Πόσο πρόθυμος είναι ο Brad Pitt στην ιδέα επιστροφής στην αγκαλιά της Angelina Jolie; Στο νέο επεισόδιο της σχέσης των Brangelina, η Jolie τηλεφωνεί συχνά στον Pitt κι όχι μόνο για χάρη των έξι παιδιών τους αλλά για να του πει πως της λείπει!

Πηγή από το Hollywood Life ανέφερε πως η Jolie κάνει απέλπιδες προσπάθειες επανασύνδεσης αλλά ο Brad δεν φαίνεται να σκέφτεται κάτι τέτοιο μιας και σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντός του έχει πια τελειώσει η ιστορία για εκείνον:

«Ο Brad δεν θέλει καν να μιλάει με την Angelina ειδικά για όσα δεν αφορούν τα παιδιά τους. Ο Brad θέλει να τελειώσει ο εφιάλτης και να προχωρήσει στη ζωή του. Ο ηθοποιός πίστευε πως η ευτυχισμένη ζωή που είχαν με τα παιδιά τους θα διαρκούσε για πάντα αλλά έκανε λάθος.

Διάβασε ακόμα: Η Khloe Kardashian απάντησε ξεκάθαρα στο αν έχει χωρίσει με μια φωτογραφία!

Ο Brad έχει αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για το χωρισμό και ζητά πλέον και από την Angelina να σταματήσει να παίζει το θύμα και να αφήσουν πίσω το παρελθόν. Ο Brad θέλει μόνο να προχωρήσει στο μέλλον και αυτό σίγουρα δεν περιλαμβάνει τη Jolie», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του Pitt.