Θα την αναγνώριζες; Με αυτήν τη φωτογραφία η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτισε το Mega

Θα την αναγνώριζες; Με αυτήν τη φωτογραφία η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτισε το Mega

Πρέπει να δεις τη φωτογραφία της

Από το βράδυ του Σαββάτου οι ζωές μας άλλαξαν πολύ, όσον αφορά στις τηλεοπτικές μας επιλογές. Το Mega σταμάτησε να εκπέμπει το σήμα του στους τηλεοπτικούς δέκτες μας έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και σε όλους όσους πέρασαν ως εργαζόμενοι από το συγκεκριμένο κανάλι.

Πλήθος ηθοποιών και όχι μόνο είπαν το δικό τους «αντίο» στο μεγάλο κανάλι, κάνοντας τη συγκίνηση και τη θλίψη ακόμη πιο έντονα συναισθήματα. Ανάμεσα σε όλους αυτούς, βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού, η οποία αποχαιρέτισε το Mega με τον δικό της τρόπο και με ένα throwback που δεν περιμέναμε.

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα story στο Instagram account της, το οποίο ήταν ένα στιγμιότυπο από εκείνη τη χρονιά που η Δούκισσα Νομικού ήταν παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το πρωί». Και ήταν πραγματικά κάτι παραπάνω από αγνώριστη. Εμφανώς συγκινημένη και η παρουσιάστρια, έδωσε το δικό της μήνυμα και εμείς απλά μείναμε να χαζεύουμε τη φωτογραφία της.

Μα δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Συγκινούν με posts οι διάσημοι που δούλεψαν στο Mega: Το σχόλια στο Instagram