Η Τζούλια Παπαδημητρίου δηλώνει: " Ο Τόλης ανήκει στο παρελθόν"

Η Τζούλια Παπαδημητρίου δηλώνει: " Ο Τόλης ανήκει στο παρελθόν"

Η Τζούλια Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τον Τόλη, την κόρη της Χαρά και τον έρωτα.

Συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η Τζούλια Παπαδημητρίου και μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο για την κόρη της Χαρά αλλά και τη σημερινή κατάσταση στην ζωή της.

Για την 15ετία που πέρασε με τον Τόλη και ήταν πολύ έντονη δήλωσε: "Ήταν μια ισχυρή σχέση. Όλα είναι από τον Θεό και είναι γραφτό να τα περάσουμε. Δεν απορρίπτω το παρελθόν μου, το δέχομαι... Από κει και πέρα, ότι και να πέρασα, τέλειωσε και προχωράω μπροστά. "Για τον αν τη σημάδεψε ανέφερε: "Σίγουρα με σημάδεψε. Έχω ένα παιδί με αυτό τον άνθρωπο. Ήθελε και ο ίδιος να με σημαδέψει και έκανε τα πάντα προκειμένου να γίνει. Παρόλα αυτά, επαναλαμβάνω, ότι είμαι καλά και συνεχίζω τη ζωή μου χωρίς να σκέφτομαι το παρελθόν". Για τη ζωή της σήμερα τόνισε: "Την έχω πάρει στα χέρια μου, ζω την κάθε στιγμή. Πρωτίστως είμαι μανούλα, κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Εργάζομαι, ερωτεύομαι, απογοητεύομαι, όπως όλοι οι άνθρωποι".

Το με ποιου υπαιτιότητα δεν έγινε το τεστ του DNA ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο; Του κυρίου Τόλη Βοσκόπουλου που αρνήθηκε να δώσει αίμα σε τεχνικό σύμβουλο ορισμένο από το δικαστήριο. Δηλώσεις που ξυπνάνε ξανά μνήμες του παρελθόντος μιας και οι δυο τους έχουν μείνει στην ιστορία ως το ζευγάρι που αντάλλαξε βαρύτατες κουβέντες και οδηγήθηκε στα δικαστήρια.