Η Meghan Markle έβγαλε την πιο γλυκιά και χαριτωμένη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έβγαλε την πιο γλυκιά και χαριτωμένη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry

Εντάξει «λιώνουμε»…

Το βασιλικό ταξίδι μπορεί να κρατάει τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry πολύ απασχολημένους, όμως το νιόπαντρο ζευγάρι ακόμη κι έτσι έχει καταφέρει να δείχνει το πόσο ερωτευμένο είναι, ειδικά τώρα που περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Invictus Games στο Sydney της Αυστραλίας και ο πρίγκιπας Harry συγκίνησε όλο τον κόσμο με τον λόγο που έβγαλε. Το παλάτι του Kensington μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μία φωτογραφία από τα παρασκήνια και τις πρόβες του Harry, την οποία –κρατήσου- τράβηξε η Meghan Markle.

Η Δούκισσα του Sussex απαθανάτισε τον σύζυγό της από τα παρασκήνια, όσο εκείνος ήταν στη σκηνή κι έκανε πρόβα τον λόγο που θα εκφωνούσε στην τελετή λήξης. «Ετοιμαζόμαστε για την αποψινή τελετή λήξης, όπου θα γιορτάσουμε με τους συμμετέχοντες των Invictus Games και τις οικογένειες τους. Τόσο ο Δούκας, όσο και η Δούκισσα του Sussex θα εκφωνήσουν τον λόγο τους απόψε. #IG2018, φωτογραφία από τη Δούκισσα του Sussex», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/BpbbxU1nwGD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Και κάπου εδώ θέλουμε να σου πούμε πως «λιώσαμε» με αυτήν τη κίνηση της Meghan Markle. Η αγάπη της για τον Harry είναι τόσο μεγάλη, που δεν χωρά ούτε σε μία τόσο υπέροχη φωτογραφία.

Σε περίπτωση που δεν τον διάβασες, ο συγκινητικός λόγος του πρίγκιπα Harry είναι εδώ και θα σε κάνει να δακρύσεις.

Δες ακόμη: Τρόμος στο αεροπλάνο που μετέφερε τη Meghan και το Harry: Δύσκολες στιγμές στον αέρα