Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για το Σάκη Τανιμανίδη και την ημέρα του γάμου τους!

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για το Σάκη Τανιμανίδη και την ημέρα του γάμου τους!

Όσα δεν γνωρίζαμε για την ημέρα γάμου της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα ντύθηκε και πάλι νύφη αλλά όχι για να παντρευτεί ξανά το Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή τη φορά, η εντυπωσιακή Χριστίνα έβαλε νυφικό για το free press Yes- I –do και εξομολογήθηκε όσα θέλαμε να γνωρίζουμε για την ημέρα του γάμου της και το Σάκη Τανιμανίδη.

Όταν η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη, ρωτά την Μπόμπα τι ξεχώρισε από την ημέρα του γάμου της, η Χριστίνα απαντά:

«Δύσκολο να αποφασίσω, μιας και όλη εκείνη η μέρα είναι σαν ένα όμορφο όνειρο μέσα στο μυαλό μου. Νομίζω πως αυτή η στιγμή για την οποία με ρωτάς είναι ο πρώτος μας χορός. Υπό τους ήχους του «Stand by Me», ήταν η στιγμή που έβλεπα μόνο τον άντρα μου και ήταν σαν να χορεύαμε οι δυο μας, σαν να μη μας κοιτούσε κανείς.

Ήμασταν μόλις παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και βρήκαμε τον χρόνο να κοιταχτούμε στα μάτια και να δείξουμε τη χαρά μας για την υπέροχη κοινή μας ζωή που ξεκινάει».

Διάβασε ακόμα: Greece’s Next Top Model: Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου

Ποια κουβέντα, που άκουσες εκείνη την ημέρα, σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη;

«Πάλι στον πρώτο μας χορό, ο Σάκης μού είπε το εξής: «Ο λόγος που αυτό το τραγούδι είναι το αγαπημένο μας είναι γιατί εμείς στη ζωή είμαστε και θα είμαστε για πάντα ομάδα, είμαστε ένα».

Θα άλλαζες κάτι από εκείνη τη βραδιά; Ποιο λάθος κάνουν όλες οι νύφες που δεν το απέφυγες ούτε εσύ;

«Νομίζω δε θα άλλαζα τίποτα! Ήταν όλα τέλεια! Μια συμβουλή όμως που θα έδινα, που μου την έδωσαν κι εμένα και την τήρησα, κι είμαι χαρούμενη γι’ αυτό, είναι η εξής: Οι νύφες στον γάμο πρέπει να είναι ο εαυτός τους! Το μακιγιάζ τους, τα μαλλιά τους, το νυφικό τους, η διάθεσή τους, όλα.
Δεν είναι η ώρα να γίνεις κάποια άλλη. Είναι η ώρα που πρέπει να είσαι εσύ, 100% ο εαυτός σου, και εμένα, αυτό το ελαφρύ μακιγιάζ, αυτό το αέρινο νυφικό, η πιο elegant εμφάνιση με το ελαφρύ πιάσιμο στα μαλλιά και το πέπλο στην εκκλησία, και η λίγο πιο θηλυκή και χαρούμενη στο πάρτι με τα μαλλιά κάτω, με έκαναν να αισθάνομαι «εγώ» καθ’ όλη τη διάρκεια. Και το χάρηκα πολύ! Και πιστεύω ότι θα βλέπω τις φωτογραφίες μου μετά από χρόνια και θα τις χαίρομαι.

Όσο για το τι αγαπά η Χριστίνα περισσότερο στο Σάκη; Η απάντηση απλή και περιεκτική:

«Το πόσο καλός άνθρωπος είναι».
Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο Yes- I –do που κυκλοφορεί. Pic: Danae Issaris