Τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έχει κάνει όλα. Και με αποδείξεις!

Τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έχει κάνει όλα. Και με αποδείξεις!

Η ξεκαρδιστική ατάκα της παρουσιάστριας-μοντέλο

Το πιο πικάντικο θέμα από το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν ξεκάθαρα αυτό της έμμεσης αποχώρησης της Εύης Ιωαννίδου από την τριάδα της φωτιάς. Το κράξιμο της Μέγκι στην ίδια της φίλη ομολογουμένως μας εξόργισε και μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για τη στιγμή που θα περάσει το κατώφλι της εξόδου.

Ωστόσο υπήρχε και μία ευχάριστη νότα στο όλο θέμα, μιας και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρόλαρε τον εαυτό της εξαιτίας μίας ατάκας που είπε πάνω στη ροή του λόγου. Όπως θα θυμάσαι η χθεσινή δοκιμασία των κοριτσιών, ήταν να αναρριχηθούν σε έναν τοίχο 20 μέτρα από το έδαφος και να φωτογραφηθούν.

Πολλές ήταν οι κοπέλες που φοβήθηκαν και είχαν δυσκολίες, εξαιτίας της υψοφοβίας που αντιμετωπίζουν, όμως την καλύτερη ατάκα ever έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τρόλαρε τον εαυτό της και τον παρομοίασε με τον Τσακ Νόρις.

«Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, έχω πέσει και από 16.000 πόδια», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως δεν έχουν μία καλή λήψη της Μαριάννας, η οποία είχε υψοφοβία. Εκεί η Ηλιάνα κατάλαβε πως μίλησε ξανά για την ίδια και είπε χαριτολογώντας: «Είμαι και ο Τσακ Νόρις, τα έχω κάνει όλα σε αυτή τη ζωή. Έχει κι ένα δίκιο ο κόσμος».

Δες το απόσπασμα παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: Greece’s Next Top Model: Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου