Χαμός στο Instagram της Μέγκι: Τα ρατσιστικά σχόλια και η παράκληση στο account της

Χαμός στο Instagram της Μέγκι: Τα ρατσιστικά σχόλια και η παράκληση στο account της

Τι συνέβη με τη Μέγκι;

Εάν παρακολουθείς Greece’s Next Top Model (παρακολουθείς σίγουρα), τότε θα ξέρεις πως η Μέγκι δεν είναι και το πιο συμπαθητικό άτομο μέσα στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια μαζί με τη Μικαέλα –πια- αποτελούν το πιο μισητό δίδυμο μέσα στο σπίτι. Όταν ανοίγουν το στόμα τους δεν έχουν τίποτα θετικό να πουν, ενώ μονίμως γκρινιάζουν και βγάζουν μία απίστευτη χολή προς τις άλλες κοπέλες.

Στο Instagram account της όμως συνέβη κάτι που μας προβλημάτισε. Όλες της οι φωτογραφίες έχουν γεμίσει με σχόλια που δεν τα λες και πολύ θετικά εδώ που τα λέμε. Και δεν έχουμε σκοπό ούτε να κατηγορήσουμε αυτούς που τα έκαναν, ούτε να πάρουμε θέση σε αυτά, αλλά όπως λέει και μία γνωστή παροιμία «όπως στρώνεις κοιμάσαι». Και η Μέγκι δεν έχει στρώσει και πολύ καλά όσο διάστημα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και γι’ αυτό γίνεται αποδέκτης όλων αυτών των σχολίων.


https://www.instagram.com/p/BjmIgWAAFjR/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μία παράκληση στο Instagram account της, όμως άλλαξε κάπως τα δεδομένα του παιχνιδιού. Ένας καλός της φίλος χειρίζεται το account της και μεταξύ άλλων ανέφερε σε ένα post, «κάθε κριτική προς το πρόσωπό της είναι δεκτή, όμως τα προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια θα διαγράφονται. Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ίδια και την οικογένεια της».

Τώρα μένει να δούμε μόνο αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην όλη υπόθεση, αλλά και στον χαρακτήρα της, σε περίπτωση που σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φίλο της εκείνος την ενημέρωσε για το τι συμβαίνει έξω.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Greece’s Next Top Model: Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου