Ο Justin Timberlake έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Britney Spears που μας ξάφνιασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Timberlake έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Britney Spears που μας ξάφνιασε

Άλλο πιστεύαμε τόσα χρόνια

Πριν από κάποιες ώρες ο Justin Timberlake κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, στο οποίο αναφέρονται πράγματα για τη ζωή του που δεν γνώριζες ή που νόμιζες ότι ξέρεις καλά τόσα χρόνια. Μάλιστα μέσα στις σελίδες του αναφέρεται και στη σχέση του με την Britney Spears, για την οποία και έκανε μία απρόσμενη αποκάλυψη.

Ναι σωστά διάβασες. Αναφερθήκαμε σε αυτήν τη σχέση που πριν από περίπου 17 χρόνια μεσουρανούσε στον κόσμο των teens. Κι ενώ μέχρι τώρα πιστεύαμε πως ο Justin ήταν αυτός που χώρισε τη Britney Spears, η αποκάλυψη στο βιβλίο του μας ξάφνιασε. Αν είσαι σωστή γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει μία φορά έστω στη ζωή σου το «Cry me a river» του Justin Timberlake. Εκεί οι στίχοι του τραγουδιού παρουσιάζουν ως «ένοχη της υπόθεσης» τη Britney Spears. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Justin αναφέρει πως έγραψε το εν λόγω κομμάτι μόλις μέσα σε δύο ώρες μετά τον χωρισμό του με τη βασίλισσα της pop μουσικής.

«Ήμουν στεναχωρημένος και εκνευρισμένος. Τα συναισθήματα που είχα ήταν τόσο δυνατά και έπρεπε να το γράψω. Μεταφράσαμε τα συναισθήματά μου σε μια μορφή όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να ακούσουν και ελπίζω να τους αφορούν. Οι άνθρωποι με άκουσαν και το κατάλαβαν γιατί είμαστε όλοι έχουμε περάσει από εκεί», ανέφερε ο Justin.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2002 λίγο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού. Η Britney και ο Justin ήταν μαζί από το 1998 έως και το 2002, αλλά τα πράγματα μεταξύ τους πήραν άλλη τροπή όταν κυκλοφόρησαν φήμες πως τον απάτησε. Και μπορεί ο Justin να μην αναφέρει το όνομά της στο βιβλίο του, αυτός ήταν ο πιο πολύκροτος χωρισμός εκείνης της χρονιάς που σχετιζόταν με τον τραγουδιστή. Οπότε μπορούμε να πούμε πως του έδωσε λίγη έμπνευση -και αρκετό πόνο για να γράφτηκε μέσα σε δύο ώρες-.

Δες ακόμη: Εντάξει! Το είδαμε κι αυτό: Η Kate Middleton φόρεσε το πιο στενό κολάν έξι μήνες μετά τη γέννα