Η συγκινητική φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον πατέρα της

Η συγκινητική φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον πατέρα της

Η ηθοποιός σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, αφού πλέον έχει παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της Φίλιππο, ενώ έχουν μαζί κι ένα υπέροχο γιο, τον Μάξιμο.

Πριν από περίπου έναν μήνα η ηθοποιός παντρεύτηκε στην Μύκονο τον αγαπημένο της και όλα ήταν ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκε. Οι φωτογραφίες από τον γάμο της ήταν παραμυθένιες και μέχρι πριν από λίγο καιρό ανέβαζε στο account της στο Instagram τις πιο αγαπημένες της στιγμές. Όσο και αν ψάξαμε όμως δεν είδαμε καμία φωτογραφία με την οικογένεια της.

Υπάρχει όμως μία λήψη από έναν άνθρωπο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στον γάμο της Αθηνάς και του Φίλιππου και απαθανάτισε την πιο τρυφερή στιγμή από αυτό το διήμερο γλέντι. Την επομένη του γάμου της η Αθηνά και οι κοντινοί της συγγενείς έτρωγαν σε μία ταβέρνα –απ’ ό,τι καταλάβαμε- μέχρι που ο μπαμπάς της σηκώθηκε για να χορέψει.

Δες και αυτό: Αποχώρηση βόμβα από το «Tατουάζ»: Ποια ηθοποιός αποχωρεί;

Η Αθηνά ήταν εκεί για να τον ενθαρρύνει και να τον χειροκροτήσει, κι εκεί τραβήχτηκε και το τρυφερό ενσταντανέ μπαμπά και κόρης που αγνοούσαμε τόσο καιρό.

«Τίποτα ομορφότερο από αυτή την στιγμή! Ένα τρυφερό ινσταντανε ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη πάνω στο ζεϊμπέκικο την επόμενη του γάμου της! Πολύ πιθανόν το φιλί της ευτυχίας η μια ευχή ψυθιριστα στ’αυτι! Ποιος ξέρει; Μόνο οι δυο τους! Εγώ απλά αποθανατησα την στιγμή! Μόνο η στιγμή μετράει! Αθηνα και Φίλιππε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και μαζί σας και οι δικοί σας άνθρωποι! Την αγάπη μου ?», έγραψε το πρόσωπο που ανέβασε τη φωτογραφία.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Βίκυ Καγιά ντύθηκε «σκελετός» και ποζάρει αγκαλιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους (pics)