Το ρατσιστικό σχόλιο της Kim Kardashian, για έναν πραγματικά ασήμαντο λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το ρατσιστικό σχόλιο της Kim Kardashian, για έναν πραγματικά ασήμαντο λόγο

Έχει ξεφύγει τελείως

Η Kim Kardashian έκανε και πάλι τους πάντες να ασχολούνται μαζί της και αυτό δεν ήταν λόγω του κοστουμιού που επέλεξε να βάλει την τελευταία μέρα του Halloween. H star του Keeping Up With The Kardashians έδωσε το παρών στο πάρτι της αδερφής της Kendall Jenner, παρέα με τον κολλητό της Jonathan Cheba, ντυμένοι ως Pamela Anderson και Tommy Lee.

Ωστόσο οι παρευρισκόμενοι δυσκολεύτηκαν αρκετά να αναγνωρίσουν το δίδυμο. «Κανένας δεν ήξερε ποιοι ήμασταν», είπε εξοργισμένη η Kim σε ένα από τα Instagram stories της, προσθέτοντας πως ήταν πάρα πολύ νέοι για να γνωρίζουν αυτούς τους δύο, κάτι που ήταν πολύ λυπηρό για εκείνη.

Μπορεί η αδερφή της Kylie Jenner να αντιλήφθηκε αμέσως τι είχε ντυθεί, όμως οι καλεσμένοι που ήταν εκεί δυσκολεύτηκαν πραγματικά. «Κανείς δεν ξέρει ποια είμαι», είπε η Kim στην πρώην βοηθό της Stephanie Shepherd και συμπλήρωσε «Είναι όλοι καθυστερημένοι». Και φυσικά αυτήν τη στιγμή έχει γίνει θέμα η απαράδεκτη συμπεριφορά της και η χρήση αυτής της λέξης με τόσο ρατσιστικό τρόπο για έναν τόσο ασήμαντο λόγο.

Η Kim πάντως δεν έχει δώσει κάποια απάντηση ακόμη γι’ αυτήν της την συμπεριφορά και τη χρήση της λέξης στα social media.

Διάβασε ακόμη: Oι αδερφές Kardashian-Jenner ντύθηκαν «Αγγελάκια της Victoria's Secret» και έριξαν το Instagram