Όλα όσα έγιναν στο Greek Idol: Η αποχώρηση και η σκληρή κριτική στον Ξυλούρη

Όλα όσα έγιναν στο Greek Idol: Η αποχώρηση και η σκληρή κριτική στον Ξυλούρη

Ένταση, καυστικά σχόλια και ένας παίχτης που τα έβαλε με την επιτροπή και το «πλήρωσε» με μια πολύ σκληρή κριτική. 

Το Greek Idol ήταν γεμάτο από όλα αυτά τα συστατικά που χρειάζεται ένα ζωντανό talent show. Αυτός που αποχώρησε τελικά χθες ήταν η Ερωφίλη. Μια επαγγελματίας που έφυγε με ψηλά το κεφάλι και καλή κριτική.

Μιλώντας στο Queen.gr τόνισε το εξής: «Πέρασα μοναδικά και θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή, τα παιδιά που με στήριξαν αλλά και τον κόσμο που με ψήφιζε. Κάποια στιγμή θα έφευγα. Ήρθε τώρα η σειρά μου. Κρατάω μόνο τα καλά και όχι όσα με στεναχώρησαν»

Το show ξεκίνησε στις εννέα ακριβώς με τους έξι υποψηφίους επί σκηνής να τραγουδούν Έλενα Παπαρίζου σε μια όμορφη στιγμή για όλους τους τηλεθεατές. H Eρωφίλη ερμήνευσε Άντζελα Δημητρίου ανοίγοντας το σόου. Αν και απέσπασε σχετικά καλές κριτικές για την ερμηνεία της, οι κριτές δεν ήταν και τόσο καλοί μαζί της λόγω των δηλώσεων που έκανε μέσα στην εβδομάδα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος της είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι λέει ψέματα για το λόγο που δεν πήγε στην πρόβα την προηγούμενη εβδομάδα. Στις 21:20 στη σκηνή ανέβηκε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την ερμηνεία του στο "Φλασάκι". Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Άρης που τραγούδησε και χόρεψε σε ρυθμούς "Tonight". Ελαφρώς μουδιασμένη στην αρχή, αλλά με εντυπωσιακή ερμηνεία στη συνέχεια, η Μαλού τραγούδησε Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η Έλλη Κοκκίνου αναρωτήθηκε αν είναι καλά ψυχολογικά και η Μαλού διαβεβαίωσε πως όλα ήταν μια χαρά

Η Μαρία είχε σειρά με μια επιλογή από την Gloria Gaynor που την υποχρέωσε να ακούσει από τους κριτές πως η όλη της σκηνική παρουσία θύμιζε παιδική χαρά! Τα βλέμματα είχαν πέσει όμως στον Γιώργο Ξυλούρη που ερμήνευσε ένα ξένο κομμάτι και η επιτροπή μίλησε με σκληρά λόγια -και ειδικά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Στην κυριολεξία τον «έστησαν» στον τοίχο και τον πυροβόλησαν με όλα όσα είχε δηλώσει στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην κάμερα του Πάνω στην Ώρα την Τετάρτη. Και η δεύτερη εμφάνιση των παιδιών δεν άλλαξε τα σχόλια της επιτροπής. Μαρία Θεοδώτου και Γιώργος Ξυλούρης ήταν οι πιο μέτριοι και η Μαλού με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο οι καλύτεροι.

Guest star ο Λούκας Γιώρκας που αποθεώθηκε από το κοινό όταν ερμήνευσε το "Watch my dance". Η Ρούλα Κορομηλά έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις ενώ το πρόσωπό της έλαμπε χωρίς το πρήξιμο της αλλεργίας της προηγούμενης εβδομάδας.

Η τηλεθέαση ήταν αρκετά καλή και έφτασε στο 18 % αν και απέναντι είχε να ανταγωνιστεί τον τελικό του champions league που σάρωσε με σχεδόν 40 %.