Εσύ έχεις δει ποια ήταν η πρώτη φωτό της Χριστίνας Μπόμπα στα social media;

Εσύ έχεις δει ποια ήταν η πρώτη φωτό της Χριστίνας Μπόμπα στα social media;

Είναι αυτή που περίμενες;

Έχουν περάσει ακριβώς έξι χρόνια και δυόμιση μήνες από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Instagram. Στις 21 Αυγούστου του 2012 η Χριστίνα γνώρισε το Instagram και λίγο αργότερα εμείς την Χριστίνα. Δεν σου κρύβουμε είχαμε μεγάλη περιέργεια να δούμε ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία ever, που ανέβασε η μελαχρινή καλλονή σε αυτό εδώ το κοινωνικό δίκτυο.

Μέχρι να ολοκληρώσουμε την αναζήτηση μας σκεφτόμασταν, πως αν ήταν καλοκαίρι, θα είχε σίγουρα να κάνει με κάποιο νησί ενδεχομένως, με μαγιό ή κάτι τέτοιο. Αν ήταν χειμώνας, σκεφτόμασταν κάποιο χιονισμένο τοπίο σε έναν αγαπημένο της προορισμό. Και τελικά ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Πριν από έξι χρόνια, η Χριστίνα Μπόμπα ήταν το ίδιο όμορφη με σήμερα και το ίδιο κορμάρα φυσικά.

Η πρώτη της φωτογραφία ήταν άκρως καλοκαιρινή, ενώ είχε χρησιμοποιήσει και αυτό το φίλτρο της αντανάκλασης που σε κάνει να φαίνεσαι διπλή. #Double-trouble, θα ήταν το hashtag που θα χρησιμοποιούσαμε εμείς στη θέση της και ο λόγος φυσικά είναι εμφανής. Σε αυτήν την πρώτη της φωτογραφία πάντως, η Χριστίνα φοράει ένα τζιν σορτσάκι με ένα λευκό φανελάκι, το οποίο έχει δέσει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται και το κίτρινο μπικίνι της και η επίπεδη κοιλιά της.

Πριν δεις τη φωτογραφία της παρακάτω, να σου πούμε πως με μία μικρή ματιά που ρίξαμε στα σχόλια, δεν ήμασταν μόνο εμείς αυτοί που θέλαμε να δούμε την πρώτη της ανάρτηση, αλλά και αρκετοί από τους fans της, έκαναν scroll σε 793 αναρτήσεις προκειμένου να την ανακαλύψουν.

chrismpo 11098692 357571714440669 673462702 n

Δες κι άλλες παλιές φωτογραφίες της στη gallery.

Διάβασε ακόμη: GNTM: Αν η αδερφή της Άννας Αμανατίδου ήταν στο σπίτι, θα κέρδιζε σίγουρα το παιχνίδι