GNTM: Αν η αδερφή της Άννας Αμανατίδου ήταν στο σπίτι, θα κέρδιζε σίγουρα το παιχνίδι

GNTM: Αν η αδερφή της Άννας Αμανατίδου ήταν στο σπίτι, θα κέρδιζε σίγουρα το παιχνίδι

Μήπως έπρεπε κι εκείνη να μπει με την αδερφή της;

Το Greece’s Next Top Model είναι το μόνο τηλεοπτικό πρόγραμμα για το οποίο δεν μας πειράζει καθόλου να έρχεται η Δευτέρα ή να ήταν κάθε μέρα Δευτέρα. Εκτός από όμορφα κορίτσια, έχει γέλιο, ίντριγκα και κακά τα ψέματα απολαμβάνουμε να βλέπουμε την «τριάδα της φωτιάς» νευριασμένη. Μία από τις κοπέλες που ενοχλεί –χωρίς ιδιαίτερο λόγο- την τριάδα, είναι η Άννα Αμανατίδου.

Το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη είναι κόκκινο πανί για την κλίκα και έχει ιδιαίτερο γούστο να βλέπεις τη Μέγκι και τη Μικαέλα να βγάζουν φωτιές όταν μιλούν για εκείνη. Και κάπου εδώ θέλουμε να σου θέσουμε το εξής ερώτημα: πώς πιστεύεις θα αντιδρούσε η κλίκα αν η Άννα μέσα δεν ήταν μόνη της;

Δες και αυτό: GNTM Mega Spoiler: Αυτά τα κορίτσια έχουν αποχωρήσει από το Greece's Next Top Model

Τι εννοούμε θα σου πούμε αμέσως. Η Άννα έχει μία μικρή αδερφή, η οποία εκτός από πανέμορφη είναι και κορμάρα. Η Έλενα Αμανατίδου είναι έναν χρόνο μικρότερη από την Άννα και αν της δεις θα πιστέψεις σίγουρα πως είναι δίδυμες. Μοιάζουν πάρα πολύ και η Έλενα είναι εξίσου όμορφη με την αδερφή της. Δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σου άποψη, εμείς πάντως πιστεύουμε πως έπρεπε να ακολουθήσει την αδερφή της στο reality μοντέλων γιατί σίγουρα θα έβγαινε νικήτρια από εκεί.

Εσύ τι λες; Για ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Έτσι κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της τόσους μήνες η Τζένη Θεωνά