Harry-Meghan Markle: Η αδημοσίευτη φωτό που πρέπει να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan Markle: Η αδημοσίευτη φωτό που πρέπει να δεις

Μα είναι υπέροχοι

Το πρώτο royal ταξίδι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry τελείωσε πριν από τρεις ημέρες και εκτός από όλες τις πόλεις που επισκέφθηκαν και τους ανθρώπους που γνώρισαν, το ταξίδι αυτό συνδυάστηκε και με την καλύτερη ανακοίνωση ever που θα μπορούσε να κάνει το ζευγάρι. Φυσικά και αναφερόμαστε σε αυτήν την εγκυμοσύνης της Meghan Markle.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού απολαύσαμε τη Δούκισσα του Sussex με πάρα πολλά και υπέροχα outfits, τα οποία άλλοτε τόνιζαν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και άλλοτε όχι. Το φωτογραφικό υλικό του ταξιδιού ήταν υπέροχο, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ του βασιλικού ζεύγους κάθε τόσο, που μας έκαναν να «λιώνουμε». Η τελευταία και καλύτερη ήταν αυτή που έβγαλε ο Harry στο δάσος της Rotorua στη Νέα Ζηλανδία, με την Meghan Markle να κρατάει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Υπάρχει όμως και μία backstage ας την πούμε φωτογραφία, την οποία σίγουρα δεν έχεις δει μέχρι σήμερα και στην οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δείχνουν πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι από κάθε άλλη φορά. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο χρήστης Scobie, γράφοντας στη λεζάντα του, πως μοιράζεται με το κοινό μία φωτογραφία που δεν έχουμε δει πουθενά έως τώρα, στην οποία το ζευγάρι ποζάρει με τα νεαρά μέλη μιας οικογένειας στη Tonga.

Τόσο ο Harry, όσο και η Meghan έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί σε αυτήν τη φωτογραφία και μπορείς να το δεις και μόνη σου.

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου φωτογραφία από το ταξίδι τους;

Δες και αυτό: Ο πρίγκιπας Ηarry εγκαταλείπει το Λονδίνο και τη βασιλική οικογένεια για χάρη της Meghan;