Round 2; Το νεαρό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και έχουμε αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Round 2; Το νεαρό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και έχουμε αποδείξεις

Επανασύνδεση στο Hollywood

Μία ακόμη επανασύνδεση φαίνεται πως έχουμε στο Hollywood το τελευταίο διάστημα και φυσικά υπάρχουν αποδείξεις για την επιβεβαίωση της σχέσης αυτής. Χώρισαν τον Σεπτέμβριο μετά από αρκετούς μήνες, όταν εκείνη απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με άλλον και τώρα δύο μήνες μετά είναι και πάλι μαζί.

Η Kendall Jenner φαίνεται πως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει έτσι απλά και εύκολα τον Ben Simmons και αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δύο νέοι εθεάθησαν μαζί σε έξοδό τους, μετά το παιχνίδι των 76ers με τους Clippers στη Φιλαδέλφεια την εβδομάδα που μας πέρασε. Kendall και Ben φάνηκε να έχουν μια ρομαντική και –μάλλον- όχι φιλική συνάντηση.

Εκεί που νομίζαμε πως και οι δύο είχαν προχωρήσει παρακάτω (η Kendall τουλάχιστον αυτό μας είχε δώσει να καταλάβουμε όντας μαζί με τον Anwar Hadid) είδαμε την 23χρονη να εμφανίζεται την Πέμπτη στο γήπεδο, προκειμένου να δει και να μιλήσει με τον Ben. Στη συνέχεια μετά το τέλος του παιχνιδιού οι δυο τους έφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση. Και η ερώτηση είναι η εξής;

Πρόκειται πράγματι για επανασύνδεση; Ή μήπως ήταν μία απλή φιλική έξοδος μετά από καιρό; Δες το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TMZ και μαρτυρά την «επανασύνδεσή τους».



Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε την top cute φωτογραφία της