Δυστυχώς δεν άντεξαν! Το διάσημο ζευγάρι χωρίζει...ξανά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυστυχώς δεν άντεξαν! Το διάσημο ζευγάρι χωρίζει...ξανά

Η επανασύνδεση δεν πέτυχε

Μετά από μία σύντομη επανασύνδεση, η οποία δεν κράτησε ούτε δύο χρόνια, το διάσημο ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει ξανά και αυτή τη φορά επίσημα. Σύμφωνα με το TMZ το ζευγάρι «δεν θέλει να είναι πια παντρεμένοι». «Οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και έτσι αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους. Ωστόσο έχουν αποφασίσει πως θα παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι και θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους», ανέφερε μία πηγή στο συγκεκριμένο site.

Αργότερα μέσα στην ημέρα και στο ίδιο site η star έκανε μία δήλωση στην οποία έλεγε: «με βαθιά στεναχώρια σας ανακοινώνουμε πως ο Scottie κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε νόμιμα και οριστικά αυτήν τη φορά». Ο λόγος για τη Larsa και τον Scottie Pippen, οι οποίοι έπειτα από τόσα χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά τους δρόμους τους.

«Και οι δύο προσπαθήσαμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τον γάμο μας να δουλέψει και τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα όταν ζούμε χωριστά. Έχουμε τόσες απίστευτες αναμνήσεις , παραμένουμε δύο καλοί φίλοι και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Τα τέσσερα παιδιά μας παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα και για χάρη τους ζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερη ιδιωτικότητα γίνεται αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε η Larsa.

Η κολλητή της Kim Kardashian και ο Scottie Pippen κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο του 2016, μόνο και μόνο για να επανασυνδεθούν τον Φεβρουάριο του 2017.

Δες ακόμη: Round 2; Το νεαρό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και έχουμε αποδείξεις