Λίγο μετά την τηλεοπτική επιστροφή της, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε το τέλος...

6 SHARES

Η Σίσσυ έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από απουσία ετών.

Η Σίσσυ που ηγείται της παρέας του Έλα Χαμογέλα στο Open, με μια ανάρτησή της ανακοίνωσε στο Instagram το τέλος για το οποίο είναι πολύ λυπημένη.

Συγκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τέλος εποχής για το κατάστημά και το e-shop με ρούχα το οποίο διαθέτει τα τελευταία έξι χρόνια. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Πάνος Βλάχος: Η μυστηριώδης εμφάνιση και οι φήμες περί επανασύνδεσης

«The “end” of an era... Στο κεφάλαιο @sissychristidoucom της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγο υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα... Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο. Στο κατάστημα μας θα παραμείνουμε μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρες: 10:00 με 18:00 και θα διαθέσουμε τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€. (Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στο Eshop γιατί δεν θα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές).

Να σου θυμίσουμε πως η Σίσσυ ξεκίνησε την δημιουργία ρούχων για παιδιά αρχικά πριν έξι χρόνια. Γρήγορα, κινήθηκε στην γυναικεία αγορά και μόλις πέρσι είχε μετακομίσει το κατάστημα που διατηρούσε στη Δουκίσσης Πλακεντίας με προορισμό τα Βριλήσσια.

Δες παρακάτω την ανάρτηση:

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ