Next Top Model: Τα φιλιά στο στόμα έφεραν εντάσεις και δάκρυα στις παίκτριες

Next Top Model: Τα φιλιά στο στόμα έφεραν εντάσεις και δάκρυα στις παίκτριες

Οι παίκτριες δεν άντεξαν την πίεση της φωτογράφισης

Το κόνσεπτ της σημερινής (11/6/2018) φωτογράφισης των επίδοξων μοντέλων του Greece’s Next Top Model έφερε εντάσεις και κλάματα.

Οι παίκτριες έπρεπε να φορέσουν λαμπερά κραγιόν και να φιλήσουν έναν άγνωστο (επίσης μοντέλο) στο στόμα.

Εννοείται πως οι ελεύθερες δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την φωτογράφιση, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τις δεσμευμένες του παιχνιδιού που ένιωσαν αρκετά άβολα με την εν λόγω φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να βρεθούν αγκαλιά με έναν άγνωστο και να τον φιλήσουν και μάλιστα στο στόμα.

Διάβασε κι αυτό: Το πολύ σέξι ατύχημα στο Greece’s Next Top Model και οι… αποκαλύψεις

Οι παίκτριες που έπρεπε να φωτογραφίζονται σε ζευγάρια μαζί με κάποια άλλη κοπέλα, ένιωσαν αρκετά άβολα με τα φιλιά και κάποιες το έριξαν στα γέλια κι άλλες έβαλαν τα κλάματα.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα φαρμακερά σχόλια, όταν η Ειρήνη Στεριανού έπρεπε να φιλήσει τον ίδιο άντρα με την Μικαέλα Φωτιάδη. Η Ηλιάνα εξήγησε στην Ειρήνη πως δεν πρέπει να δείχνει τόσο σέξι. Η Άννα Αμανατίδου βρέθηκε να είναι ζευγάρι με τη Μέγκι αλλά η χημεία ανάμεσα στις δύο κοπέλες δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Μια άλλη δύσκολη στιγμή ήταν εκείνη στην οποία η Μαριάννα Π, έπρεπε να φιλήσει τον παρτενέρ της αλλά σκεφτόταν τι θα πει η οικογένειά της ενώ σε δάκρυα ξέσπασε και η 21χρονη Έλενα που σκεφτόταν συνεχώς το αγόρι της.