Μυστικά και αποκαλύψεις για τη ζωή της Meghan Markle, από άνθρωπο που δε φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μυστικά και αποκαλύψεις για τη ζωή της Meghan Markle, από άνθρωπο που δε φαντάζεσαι

Πόσα ακόμη θα της συμβούν;

Μετά και από αυτή τη είδηση πιστεύουμε πια πως η Meghan Markle δεν θα βρει ποτέ την ηρεμία της, ούτε τώρα που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Από τότε που παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Harry το όνομά της ακούγεται συνεχώς και δεν μπορεί με τίποτα να γλιτώσει από τις κακές -και μη- γλώσσες. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί είδηση που θέλει κάποια μυστικά της ζωής της να βγαίνουν στη φόρα και μάλιστα από άτομο που δεν φαντάζεσαι με τίποτα.

Ενδεχομένως το πρώτο άτομο που σου έρχεται στο μυαλό να είναι να η ετεροθαλής αδερφή της Samantha Markle, ωστόσο γι’ αυτήν τη φορά εκείνη είναι αθώα. Σε ένα καινούργιο show που βγαίνει στον αέρα αυτήν την εβδομάδα και ονομάζεται The Royal World, ο ανιψιός της Meghan, Tyler Dooley, ανέφερε στον οικοδεσπότη του show Archie Manners, πως σκοπεύει να βγάλει στη φόρα όλα τα μυστικά της Meghan και της οικογένειας Markle γενικότερα.

Σα να μην έφταναν όλα τα προβλήματα που έχει τους τελευταίους μήνες η οικογένεια Markle, έχει και αυτόν τον ανιψιό που για να «κάνει το κομμάτι» του επιδιώκει να κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε για τη Meghan και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.



Ελπίζουμε να βγει αλώβητη και από αυτήν τη τρέλα ενός άλλου οικογενειακού της προσώπου.

Διάβασε ακόμη: Η επόμενη εμφάνιση της Meghan Markle είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι