Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Χρήστου Δάντη μιλά για την είσοδό του στο «Τατουάζ»

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Χρήστου Δάντη μιλά για την είσοδό του στο «Τατουάζ»

Είναι κούκλος!

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. Ο νεαρός ηθοποιός εισβάλει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο Χριστόφορος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την είσοδο του στο σήριαλ λέγοντας: : «Πιστεύω στον εαυτό μου πιστεύω στις ικανότητές μου και είναι κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να πω όχι. Σε κάποια περίοδο που έψαχναν νέους ηθοποιούς τη φετινή σεζόν μου έρχεται ένα μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου με τον οποίο γνωριζόμαστε, με ρωτάει αν θα με ενδιέφερε η υποκριτική κι έτσι έκλεισε και η συμμετοχή μου. Το σκέφτηκα λίγο γιατί δεν ήξερα πως θα είμαι εγώ. Το κλίμα στο Τατουάζ είναι φοβερό με δέχτηκαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης αναφέρθηκε και στην εποχή που ζούσε στην Αμερική μαζί με την μητέρα του Κατερίνα Τοπάζη και το bullying που δέχτηκε εκεί. Συγκεκριμένα είπε:

«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα από τους γονείς μου. Το όνομα δεν το κράτησα επειδή θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ άλλο ο πατέρας μου και κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα να κάνω το δικό μου έργο. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ αν είχα κρατήσει αυτό το επώνυμο θα με χαρακτήριζαν πάντα ως ο γιος του Χρήστου Δάντη. Πήγα στην Αμερική όταν ήμουν οχτώ χρονών ήταν μία δύσκολη αλλαγή. Πέρασα δύσκολες στιγμές εκεί, δέχτηκα bullying»!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: