Ανατροπή στο reunion των Spice Girls: Ο ρόλος της Victoria Beckham

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανατροπή στο reunion των Spice Girls: Ο ρόλος της Victoria Beckham

Δεν φαντάζεσαι τι μάθαμε μόλις

Μερικά εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την ημέρα που η Spice Girls ανακοίνωσαν την επανασύνδεσή τους και την επιστροφή τους στη μουσική σκηνή σε μία περιοδεία που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο απογοητευτήκαμε κάπως όταν μάθαμε πως η Victoria Beckham δεν θα συμμετέχει σε αυτή την επανασύνδεση –και την περιοδεία κατ’ επέκταση- καθώς θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά της και το fashion brand της.

Μια ανατροπή όμως, της τελευταίας στιγμής αν θες, μας γέμισε ελπίδες και θυμηθήκαμε τα παιδικά –εφηβικά μας χρόνια, τότε που φορούσαμε μπλουζάκια Spice Girls και ακούγαμε φανατικά και σε λούπα το Wannabe.

Μπορεί η Victoria να είπε πως δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία, όμως εχθές το πρωί τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας ανακοίνωσαν τη μέγιστη ανατροπή. Η Posh Spice θα βρεθεί με τις Mel B, Mel C, Emma Bunton και Geri Horner σε μία μόνο από τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία αυτόν τον Ιούνιο.

Οι Spice Girls θα κάνουν έξι συναυλίες με την αρχή να γίνεται την 1η Ιουνίου στο Manchester Etihad Stadium. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες είναι 3, 6,8, 10 και 15 Ιουνίου και θα γίνουν στις πόλεις Λονδίνο, Κόβεντρι, Εδιμβούργο, Μπρίστολ και Σάντερλαντ. Απλά ανυπομονούμε!

Δες ακόμη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Hudson ενθουσίασε όλες τις γυναίκες και θα καταλάβεις γιατί