Μάθαμε τι πραγματικά τρώνε τα κορίτσια του GNTM μέσα στο σπίτι (video)

Μάθαμε τι πραγματικά τρώνε τα κορίτσια του GNTM μέσα στο σπίτι (video)

Η Γαρυφαλιά έχει την απάντηση

Την πιο απρόσμενη αποχώρηση από το Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε την Τρίτη που μας πέρασε, και αυτή δεν ήταν άλλη από εκείνη της Γαρυφαλιάς Καλληφώνη. Τη στιγμή που η Βίκυ Καγιά ανακοίνωνε τα κορίτσια που παραμένουν δίνοντάς τους τις φωτογραφίες τους, μόλις έφτασε η σειρά της Γαρυφαλιάς, εκείνη ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι αφήνοντάς μας όλους άφωνους.

Η Γαρυφαλιά έφυγε, όμως δεν μας άφησε παραπονεμένους αφού έκανε αποκαλύψεις για πράγματα που θέλαμε πολύ να μάθουμε. Προχθές και μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», έκανε ένα live στο Instagram account της, όπου απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν.

Δες και αυτό: GNTM: Ο άγνωστος καυγάς Γαρυφαλλιάς - Εύης, η πραγματική αιτία αποχώρησης και το πρώτο μήνυμα

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων που αφορούσαν και την τριάδα της φωτιάς, η Γαρυφαλλιά ρωτήθηκε και για το ακριβώς τρώνε τα κορίτσια μέσα στο σπίτι. Αν λοιπόν έχεις στο νου σου, πως ακολουθούν κάποια ειδική διατροφή, κάνεις λάθος, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της Γαρυφαλιάς τρώγανε τα πάντα. Ό,τι και αν συμπεριλαμβάνει αυτό. Τα κορίτσια τρώνε οτιδήποτε και αν τους στείλουν από την παραγωγή.

Δες το απόσπασμα από το live της παρακάτω.



Διάβασε ακόμη: «Η τριάδα της φωτιάς είναι ντροπή για τις γυναίκες»: Οι απίστευτες αποκαλύψεις της Γαρυφαλλιάς