Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Ben Affleck και τη σχέση του με τον Matt Damon;

Πατούλια Κατερίνα
Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Ben Affleck και τη σχέση του με τον Matt Damon;

Η ζωή μετά την κλινική αποτοξίνωσης

Μπορεί ο Ben Affleck να ολοκλήρωσε την θεραπεία του σε κλινική αποτοξίνωσης για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, όμως σύμφωνα με το RadarOnline τα προβλήματα δεν έχουν ακόμα τελειώσει για το διάσημο ηθοποιό.

Ο Affleck που οδηγήθηκε σε κακή κατάσταση στην κλινική από την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner στα τέλη του καλοκαιριού, προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε σωστό δρόμο και πάλι αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Ben έχει δύο ανοιχτά μέτωπα.

Διάβασε ακόμα: Απίστευτη αποχώρηση από το GNTM: Εκτός παιχνιδιού η κοκκινομάλλα Ροζάνα

Από τη μια η φυσική του κατάσταση δεν είναι αυτή που θα ήθελε και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τον δείχνουν με κάποια κιλά παραπάνω ενώ ο Affleck ποζάρει πια αξύριστο με μούσι. Από την άλλη, το περιοδικό αναφέρει πως ο κολλητός φίλος του Affleck, Matt Damon έχει απομακρυνθεί από τον ηθοποιό και έχει έρθει κοντά με τον Chris Hemsworth, με τον οποίο κάνει παρέα οικογενειακώς, κάτι που έχει στεναχωρήσει το Ben.

Πάντως, πρόσφατα ο Affleck πέρασε το Halloween με την οικογένειά του και έδειχνε φανερά ευδιάθετος ενώ όσο αφορά την φιλία με τον Matt οι δύο φίλοι προσπάθησαν να έρθουν και πάλι κοντά στις 28 Οκτωβρίου 2018, όταν παρακολούθησαν μαζί αγώνα μπάσκετ.Δες τη φωτογραφία παρακάτω