Στα δικαστήρια πάλι ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά: Μεγάλη ένταση με την πρώην του

Στα δικαστήρια πάλι ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά: Μεγάλη ένταση με την πρώην του

Η διαμάχη συνεχίζεται

Ακόμα ένα επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, Ευαγγελία Μπάρλα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρόν στο δικαστήριο για να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της πρώην του συζύγου της Βίκυς Καγιάς.

. Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του στο ακροατήριο, η αίτηση αφορά την παραμονή των δύο παιδιών σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούν κάτι που έχει συζήτησε και έχει καταφέρει ο Κρασσάς, ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή που παρατείνει τη φοίτησή τους στο εν λόγω σχολείο.

Διάβασε ακόμα: Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη ξανά μαζί για έναν πολύ σοβαρό λόγο

Η πλευρά της μητέρας των παιδιών ήθελε να φοιτήσουν τα παιδιά σε δημόσιο σχολείο και υπάρχει μια διάσταση απόψεων για το ποιον αφορά η εκπαίδευση των παιδιών. Θυμίζουμε πως η Μπάρλα έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών που απέκτησε το ζευγάρι όσο ήταν μαζί ενώ ο Κρασσάς υποστηρίζει πως το θέμα της εκπαίδευσης και επιλογής σχολείου ανήκει στη γονική μέριμνα και όχι στην επιμέλεια των παιδιών.

Η Μπάρλα που δέχτηκε τελικά να παραμείνουν τα παιδιά στο ιδιωτικό σχολείο τη φετινή χρονιά, και ο Κρασσάς είχαν μεγάλη ένταση μεταξύ τους ακόμα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.