Η Pippa Middleton μόλις μας αποκάλυψε το όνομα του γιου της, και είναι αρκετά royal

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Pippa Middleton μόλις μας αποκάλυψε το όνομα του γιου της, και είναι αρκετά royal

Πώς πιστεύεις ότι τον ονόμασαν;

Πριν από περίπου έναν μήνα η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της James Matthews. Η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, απέκτησε ένα αγοράκι, του οποίου ωστόσο μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε το όνομα του. Ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε εχθές όμως αποκαλύπτει το όνομα του γιού της και είναι αρκετά royal θα λέγαμε.

Το δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Pippa και τον σύζυγό της, όμως η Daily Mail αναφέρει πως η αδερφή της Kate επέλεξε τρία ονόματα όταν γέννησε τον προηγούμενο μήνα. Η Pippa και ο James ονόμασαν τον γιο τους Arthur Michael William και υπάρχει μία εξήγηση γι’ αυτό.

Michael λένε τόσο τον μπαμπά της Pippa, όσο και τον αδερφό του James, ο οποίος σκοτώθηκε το 1999, όταν έκανε ορειβασία στο Everest. Ωστόσο εμάς μας ακούγεται και πολύ βασιλικό, γιατί εκτός του ότι έχει τρία ονόματα, υπάρχει μέσα σε αυτά και το Arthur που είναι το μεσαίο όνομα του πρίγκιπα Louis, αλλά και του θείου του, πρίγκιπα William.

Πλέον το μόνο που έχει μείνει, είναι να δούμε μία φωτογραφία του, να ανακαλύψουμε και σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει. Ο Arthur είναι το πρώτο ανιψάκι της Kate Middleton και έχει πρώτα ξαδέρφια τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Διάβασε ακόμη: Δες πώς είναι σήμερα ο επτά μηνών γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William