GNTM: Το ειρωνικό σχόλιο της Χριστιάνας για την Ξανθούλα on air, που μας δυσαρέστησε (video)

GNTM: Το ειρωνικό σχόλιο της Χριστιάνας για την Ξανθούλα on air, που μας δυσαρέστησε (video)

Καθόλου ωραίος τρόπος

Αν μας ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το αγαπημένο μας επεισόδιο μέχρι στιγμής στο Μέγκι, με το χέρι στην καρδιά θα σου απαντούσαμε το χθεσινό. Όχι μόνο είχε ίντριγκα και τσακωμούς, αλλά είχε και μία αποχώρηση που ενδεχομένως να ήταν και αυτή που περιμένουμε από την αρχή του παιχνιδιού.

Η Μέγκι έφυγε, η τριάδα της φωτιάς «έσπασε» και εμείς είχαμε να χαρούμε τόσο από τότε που η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Στέλιο Χανταμπάκη στο Survivor 1.

Τα δάκρυα έπεσαν βροχή και η Μέγκι δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει την Εύη και την Μικαέλα που έκλαιγαν με αναφιλητά. Και αφού η δικηγόρος της καρδιάς μας αποχώρησε άρχισαν και τα σχόλια. Όσο η τριάδα αποχαιρετιζόταν και έκλαιγε, οι υπόλοιπες κοπέλες σχολίαζαν για τις φωτογραφίες που τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο σημείο εκείνο λοιπόν η Ιωάννα Σαρρή είπε πως και η φωτογραφία της Ξανθούλας δεν της άρεσε καθόλου, με την Χριστιάνα να κάνει το πιο ειρωνικό και προσβλητικό –αν θες- σχόλιο, λέγοντας: «Όχι ρε, πας καλά; Είναι πολύ χοντρή». Και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές, που δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η μομφή της Χριστιάνας προς το πρόσωπο της Ξανθούλας.

Δες το στιγμιότυπο:



Διάβασε ακόμη: Η Μέγκι αποχώρησε από το GNTM και το Twitter το πανηγύρισε όπως πρέπει