4 λόγοι για τους οποίους μας λείπει η Μέγκι από το GNTM

4 λόγοι για τους οποίους μας λείπει η Μέγκι από το GNTM

Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model να ήταν όντως ενδιαφέρον και φυσικά γεμάτο ίντριγκα, μπορεί η αποχώρηση της Ροζάνας να μας εξέπληξε και να μας αιφνιδίασε, αλλά κάτι έλειπε έντονα από το όλο σκηνικό. Ναι λοιπόν, ήταν η Μέγκι Ντρίο ή για την ακρίβεια η απουσία της Μέγκι Ντρίο. Διότι το κορίτσι αυτό αποχώρησε άδικα και σίγουρα νωρίς. Κι εμείς φτιάξαμε μία λίστα με όλα αυτά που μας έλειψαν από το χθεσινό επεισόδιο έτσι για να συγκινηθούμε λίγο.

Τα υπέροχα ελληνικά

Αχχχχχ θυμάστε εκείνα τα καταπληκτικά μαργαριτάρια που πετούσε η Μέγκι μας; Εκείνα τα συμμέτεξε και τα τα ποιο ουράνιο και ποιο τόξο; Και ήταν και δικηγόρος. Και ήταν υπέροχη. Διότι μπορεί να κακοποιούσε την πολύπαθη ελληνική γλώσσα αλλά το έκανε τόσο μαζικά που σε άφηνε άφωνο!!!


https://www.instagram.com/p/Bpkaop7lcVc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Οι φανταστικές εκφράσεις (τύπου πάρεση)

Δεν ήταν μόνο τα ελληνικά και η παντελής έλλειψη γνώσεων γραμματικής και συντακτικού. Ήταν και εκείνες οι συγκλονιστικές εκφράσεις θυμού και αγανάκτησης που έπαιρνε, τύπου ότι παθαίνει πολλαπλά εγκεφαλικά. Έτσι όπως άνοιγε το στοματάκι της και στράβωνε… Πολύ μας λείπει!

Η… αφοριστική ειλικρίνειά της

Ήταν ειλικρινής και πάνω απ’ όλα δίκαιη. Ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ότι τα έκανε όλα τέλεια, όπως και οι δύο φίλες της, και γινόταν έξαλλη κάθε φορά που αδικείτο. Επαναλάμβανε συχνά ότι είναι από τις ελάχιστες που είναι μοντέλα και δε δίσταζε να καταδείξει όλες εκείνες που πίστευε ότι δεν είναι.

Η απίθανη συμπεριφορά της στην αποχώρηση

Και ενώ η Εύη λιποθυμάει στο άκουσμα του μαντάντου-έλα κοπελιά το παράκανες-η Μέγκι παραμένει ανέκφραστη και ψύχραιμη. Και τι κάνει η θεά; Δε χαιρετάει σχεδόν τις μισές από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Μάλιστα τους γυρνάει και επιδεικτικά την πλάτη.

Μήπως να αναθεωρήσουμε την αποχώρηση της Μέγκι;

Photo Credits: gntmmemesgr