Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνια άλλαξαν για πάντα τη ζωή της Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνια άλλαξαν για πάντα τη ζωή της Khloe Kardashian

Δεν θα πιστέψεις τι είπε

Από την προηγούμενη εβδομάδα η Καλιφόρνια ζει τις πιο τραγικές στιγμές στην ιστορία της, μετά τις τεράστιες πυρκαγιές που την έπληξαν. Τα θύματα και οι αγνοούμενοι είναι αρκετοί, ενώ πολλοί άνθρωποι έχασαν και τα σπίτια τους ολοκληρωτικά από την φωτιά. Ανάμεσα σε αυτούς ο Liam Hemsworth με τη Miley Cyrus, αλλά και ο Gerard Butler.

H Khloe Kardashian σε stories της στο Instagram δήλωσε σοκαρισμένη και πολύ τρομαγμένη από αυτήν την κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε ίσως την πιο σημαντική απόφαση στη ζωή της.

«Η Khloe πέρασε πολλά και μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με πολλές συγκινήσεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, σκέφτεται να κάνει πολύ σύντομα, δεύτερο παιδί με τον Tristan Thompson», αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον της star και συνεχίζει: «Η Khloe θέλει πολλά παιδιά και υπήρχε διάστημα που είχε πολλές αμφιβολίες σχετικά με το κοινό της μέλλον με τον Tristan. Ωστόσο μετά από πολλές συζητήσεις ανάμεσά τους και μία τραυματική εβδομάδα όλο αυτό άλλαξε, και την άλλαξε.

Θεωρεί πως η ζωή είναι πολύτιμη και θέλει οπωσδήποτε να χαρίσει αδερφάκια στην κόρη της True». Ομολογουμένως μιλάμε για κάποια μετάλλαξη, όμως δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε και να διαφωνήσουμε με όσα λέει, γιατί έχει πραγματικά δίκιο.

Αυτό το διάβασες; Η κίνηση του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian, έκανε έξαλλους τους fans της