Λίγο πριν γεννήσει, η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν γεννήσει, η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Αγόρι ή κορίτσι τελικά;

Ήταν αρχές Αυγούστου όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και αυτή ήταν ομολογουμένως μία αρκετά απρόσμενη εγκυμοσύνη. Μπορεί η φήμη αυτή να κυκλοφορούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετούς μήνες προτού εκείνη το ανακοινώσει, όμως ποτέ δεν βγήκε να επιβεβαιώσει την είδηση και κάπως έτσι το ξεχάσαμε.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως όταν μετά από μήνες ανακοίνωσε μόνη της πως περιμένει παιδάκι, εκπλαγήκαμε. Εχθές η star αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της, και δεν στο κρύβουμε απογοητευτήκαμε λίγο. Στις περισσότερες εμφανίσεις της φορούσε ροζ και είχαμε πιστέψει πως περίμενε την πρώτη της κόρη, ωστόσο μάλλον το έκανε για να μας μπερδέψει.

Η Carrie Underwood και ο σύζυγός της Mike Fisher, θα αποκτήσουν έναν δεύτερο γιο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την αποκάλυψη έκανε η 35χρονη τραγουδίστρια εχθές στην έναρξη των CMA Awards, όταν και βρέθηκε στη σκηνή με τον Brad Paisley. Ο συμπαρουσιαστής της έκανε ένα throwback στην πρώτη εγκυμοσύνη της Carrie, όταν είχε αποκαλύψει κατά λάθος το φύλο τους μωρού της και γι’ αυτό της ζήτησε να του δώσει ένα hint για να μην τη προδώσει άθελά του και αυτήν τη φορά.

Οι δύο stars το συζήτησαν λίγο on air, με τον Brad να της κάνει ερωτήσεις σχετικά με το φύλο του μωρού, και τελικά να καταλήγουν στο ότι η τραγουδίστρια πρόκειται να αποκτήσει ένα δεύτερο αγοράκι.