Η "άγνωστη" φωτογραφία της Chiara Ferragni από το μαιευτήριο, μάλλον θα σε εξοργίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η "άγνωστη" φωτογραφία της Chiara Ferragni από το μαιευτήριο, μάλλον θα σε εξοργίσει

Δες τι ανέβασε η fashion blogger

Στις 19 Μαρτίου η Chiara Ferragni έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Leo. Και όπως συμβαίνει συνήθως με τις stars και τα κιλά της εγκυμοσύνης, έτσι συνέβη και με την Chiara, η οποία έχασε όσα κιλά είχε πάρει σε χρόνο dt. Μάλιστα η φωτογραφία που ανέβασε εχθές στο Instagram account της, πιστεύουμε πως θα σε εξοργίσει λίγο.

Την αμέσως επόμενη ημέρα από τη γέννηση του γιου της, η fashion blogger έτρωγε για μεσημεριανό pizza. Ναι, καλά διάβασες, 24 ώρες μετά τον ερχομό του Leo, η Chiara απαθανατίστηκε σε φωτογραφία στο κρεβάτι του μαιευτηρίου με τον νεογέννητο γιο της αγκαλιά και ένα κομμάτι πίτσα στο χέρι.

Και σε ρωτάμε, εξοργίζεσαι ή όχι, όταν τη βλέπεις λίγες ημέρες μετά με τελείως επίπεδη κοιλιά; Φυσικά και εξοργίζεσαι και αναρωτιέσαι αδίκως που πηγαίνουν όλα τα κιλά που έχουν πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. «Ο μπαμπάς μου μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία εχθές το βράδυ. Ήταν 20 Μαρτίου, μία μόλις μέρα μετά τη γέννηση του Leo, με το πρώτο μου γεύμα σα νέα μαμά να είναι pizza», έγραψε στη λεζάντα της η Chiara.

Αυτή η φωτογραφία της πάντως, ήταν από αυτές που δεν είχαν δημοσιευτεί έως σήμερα.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η αντίδραση της Kim Kardashian στον Tristan Thompson, που έγινε viral