Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η μυστική έξοδος του ζευγαριού που δεν είδαμε ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η μυστική έξοδος του ζευγαριού που δεν είδαμε ποτέ

Που πήγε το αγαπημένο μας royal ζεύγος;

Αν νόμιζες πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έχουν και προσωπική ζωή εκτός από το να πηγαίνουν σε events που αφορούν τις βασιλικές τους δραστηριότητες, έκανες μεγάλο λάθος. Μπορεί να τους απολαύσαμε 16 ημέρες στο royal ταξίδι τους στην Αυστραλία, το ζευγάρι όμως βγαίνει και για άλλες περιστάσεις που ενδεχομένως δεν έχουν σχέση με το παλάτι. Όπως ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ημέρες δηλαδή, που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έκαναν μία έξοδο την οποία δεν αντιληφθήκαμε ποτέ.

Το παλάτι του Kensington παρέθεσε ένα μυστικό δείπνο προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου, μία ημέρα πριν τους επίσημους εορτασμούς των γενεθλίων του και φυσικά το παρών έδωσε και το νιόπαντρο ζευγάρι, το οποίο ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Η Meghan υπέροχη και κομψή όπως πάντα επέλεξε να βάλει ένα μαύρο φόρεμα και να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά -στον γνωστό πλέον κότσο της- ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σχεδιασμένα από την Pippa Small και αξίας 3,175 λιρών.

Με το outfit που επέλεξε ωστόσο δεν φαινόταν καθόλου η φουσκωμένη της κοιλίτσα και δεν σου το κρύβουμε πολύ στεναχωρηθήκαμε. Ο Harry δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της και φυσικά για μία ακόμη φορά ήταν το αγαπημένο μας ζευγάρι. Το δείπνο αυτό διοργανώθηκε από το Buckingham Palace και τη βασίλισσα Ελισάβετ και πραγματοποιήθηκε στο Kensington ένα 24ωρο πριν τα γενέθλια του Κάρολου.

Δες τις φωτογραφίες της Meghan και του Harry στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το απόλυτο makeover! Η Monica Bellucci έγινε ξανθιά και σχεδόν δεν τη γνωρίσαμε