Το απόλυτο makeover! Η Monica Bellucci έγινε ξανθιά και σχεδόν δεν τη γνωρίσαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το απόλυτο makeover! Η Monica Bellucci έγινε ξανθιά και σχεδόν δεν τη γνωρίσαμε

Είναι όμως εξίσου όμορφη

Η Monica Bellucci είναι μία από τις γυναίκες σύμβολα αυτού του πλανήτη, αφού η ομορφιά της έχει σημαδέψει πολλούς ανθρώπους τις τελευταίες τρεις περίπου δεκαετίες. Ψηλή, όμορφη, γοητευτική, με πλούσιες καμπύλες, η Monica Bellucci υπήρξε η αγαπημένη star του ανδρικού πληθυσμού και καθόλου δεν αναρωτιόμαστε τον λόγο.

Η 54χρονη ηθοποιός παραμένει ακόμη και σήμερα μία καλλονή, όμως δεν είναι πια έτσι όπως τη θυμάσαι. Η Monica έκανε μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο look της και μόλις την είδαμε λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε.

Μόλις εχθές έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Dix Pour Cent», στην οποία και συμμετέχει και η αλλαγή της αυτή ενδεχομένως και να έγινε για την ανάγκη της σειράς. Μετά τη δική μας Μαρία Κορινθίου και η Monica Bellucci έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και δεν στο κρύβουμε μας άρεσε πολύ.

Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της εχθές στο Instagram, η οποία όμως κατέβηκε στην πορεία, ωστόσο οι fans της πρόλαβαν να την αναδημοσιεύσουν. Δες την αλλαγή στη gallery παρακάτω και πες μας την άποψη σου.

Εμείς πιστεύουμε πως της ταιριάζει πολύ! Εσένα πως σου φαίνεται;

Διάβασε ακόμη: Η πιο αναπάντεχη εγκυμοσύνη στο Hollywood! Η ηθοποιός περιμένει παιδί στα 54!