Ρούλα Ρέβη: «Ο Αποστόλης είναι ο μούσος μου»

Ρούλα Ρέβη: «Ο Αποστόλης είναι ο μούσος μου»

Λατρεύει να τον φωτογραφίζει από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε…

Η Ρούλα Ρέβη μπορεί να έχει γνωρίσει αμέτρητους επώνυμους και να τους έχει φωτογραφήσει όμως ένας είναι εκείνος που δεν χορταίνει να τον "αιχμαλωτίζει" με την κάμερά της… Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη Τότσικα.

«Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμη και πριν γίνει ο άντρας μου. Είναι ο μούσος μου». Και τόνισε: «Τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι πολύ ωραίο να τη φωτογραφίζεις, την Ελένη Μενεγάκη, την Ελλη Κοκκίνου, που περνάω τέλεια μαζί της. Μου αρέσει πάρα πολύ και η Έλλη Στάη» είπε η Ρούλα στη συνέντευξη της στο περιοδικό Gala.

Υπάρχουν όμως κάποιοι επώνυμοι που δε θα ήθελε να φωτογραφήσει; «Είναι και τρεις γυναίκες που έχω ορκιστεί ότι δεν θα ξαναφωτογραφίσω ποτέ στη ζωή μου. Η μια θέλει να φωτογραφίζεται σε συγκεκριμένη γωνία, που σημαίνει ότι δεν με εμπιστεύεται. Και είναι και ασυνεπής στους χρόνους της, βαριέμαι να την περιμένω. Για την άλλη ντρέπομαι που είναι γυναίκα. Κάναμε μια φωτογράφιση με concept χωρίς μακιγιάζ κι εκείνη πήγαινε κι έβαζε μάσκαρα κρυφά. Μας κορόιδευε. Η τρίτη εκ πεποιθήσεως δεν μου αρέσει ως προσωπικότητα. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της στην ομάδα της παραγωγής. Δεν έχω λόγο να περνάω εγώ τα ψυχολογικά του καθενός», λέει στο Gala.