Jennifer Aniston: Αποκάλυψε τον άντρα που δε θα την παντρευτεί ποτέ, παρά την σχέση τους

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε τον άντρα που δε θα την παντρευτεί ποτέ, παρά την σχέση τους

Είναι πολύ αγαπημένοι αλλά μέχρι εκεί.

Η Jennifer Aniston θεωρείται μία από τις single ladies του Hollywood, μετά τον χωρισμό της με τον Justin Theroux. Μετρά ήδη δύο διαζύγια με γοητευτικούς άντρες (ακα Justin και Brad Pitt) ενώ μέχρι στιγμής δε μας έχει αποκαλύψει κανέναν νέο σύντροφο στην ζωή της. Ξέρουμε όμως ποιος είναι αυτός που δε θα την παντρευτεί ποτέ, ακόμα και αν την αγαπά υπερβολικά.

Η ηθοποιός και ο Chris McMillan εκτός από συνεργάτες είναι και πάρα πολύ καλοί φίλοι. Η ίδια, πριν από μερικές ημέρες σε μία δημόσια εκδήλωση, μίλησε για τον διάσημο κομμωτή και έκανε χιούμορ γύρω από τη σχέση τους.

Είμαι εδώ για να μιλήσω για έναν καλό μου φίλο. Τον καλύτερό μου φίλο. Τον αδερφό μου από άλλη μητέρα. Τον άνδρα μου ο οποίος δεν πρόκειται ποτέ να με παντρευτεί.

Έπειτα, η Jennifer Aniston απευθύνθηκε στον ίδιο κάνοντας την εξής εξομολόγηση:

Είσαι ένας από τους πιο ευαίσθητους και συμπονετικούς ανθρώπους που έχω την τύχη να είσαι οικογένειά μου. Νιώθω ευλογημένη για αυτό. Φτάνουμε τα 25 χρόνια μαζί, το οποίο είναι σοκαριστικό για εμένα. Έχουμε σώσει τις ζωές και τις καρδιές ο ένας του άλλου πάρα πολλές φορές, κι αυτό το εννοώ τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.

Διάβασε και αυτό:

GNTM spoiler: Ανακαλύψαμε δύο φαβορί εκτός σπιτιού και έχουμε τις αποδείξεις