Ο γιος του Χρήστου Δάντη μεγάλωσε και είναι ένας γόης

Ο γιος του Χρήστου Δάντη μεγάλωσε και είναι ένας γόης

Πόσο κούκλος πια…

Ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη είναι ένας γοητευτικός άντρας πλέον. Έχει και εκείνος καλλιτεχνική φλέβα και ασχολείται τόσο με την μουσική όσο και με την υποκριτική.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης ή Christopher Vee (όπως είναι το όνομά του στο Instagram του) συμμετέχει μεταξύ άλλων και στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ».

Μάλιστα είχε μιλήσει στο Happy Day και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αλλάξει το επίθετό του από Δάντης σε Βλαχάκης. «Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα προφανώς από τους γονείς μου. Η πρώτη φορά που μου λένε ότι τραγούδησα, ήταν όταν ήμουν τριών ετών. Πιθανότατα θα ήταν κάτι από beattles γιατί έτσι με νανούριζαν, ο πατέρας μου τα έβαζε αυτά τα κομμάτια από πολύ μικρή ηλικία. Το όνομα δε το κράτησα γιατί θεωρώ πως άλλο είμαι εγώ και άλλο ο πατέρας μου. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω το δικό μου μήνυμα, και αυτό το έργο αν είχα κρατήσει το επίθετο δε θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ, θα με χαρακτήριζαν πάντα ως το γιο του Χρήστου Δάντη».

Ο Χριστόφορος ζει μόνιμα στην Αμερική: «Στην Αμερική πήγα σε μια πάρα πολύ δύσκολη ηλικία. Εδώ είχα τους φίλους μου, ήμουν 8-9 ετών. Με βοήθησε όμως και με άλλαξε αυτή η αλλαγή, ωρίμασα πιο γρήγορα. Ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Πήγα στο Οχάϊο, που είναι καθαρά Αμερική, δεν είναι όπως στη Νέα Υόρκη που θα περπατήσεις στο δρόμο και θα δεις 50 εθνικότητες. Μπορώ να πω πως δέχτηκα bullying, πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές αλλά το πέρασα μόνος μου. Γενικά δε μιλούσα πολύ, κράταγα τα συναισθήματά μου».

Αυτό το διάβασες;

GNTM spoiler: Ανακαλύψαμε δύο φαβορί εκτός σπιτιού και έχουμε τις αποδείξεις