H νέα αγαπημένη του διάσημου ηθοποιού μίλησε για την κόντρα με την πρώην γυναίκα του

Πατούλια Κατερίνα
H νέα αγαπημένη του διάσημου ηθοποιού μίλησε για την κόντρα με την πρώην γυναίκα του

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ!

H νέα αγαπημένη του πασίγνωστου ηθοποιού δεν μασάει τα λόγια της και μιλάει για πρώτη φορά για την φημολογούμενη κόντρα με την πρώην σύζυγο του αγαπημένου της.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Jessie J, η οποία διατηρεί δεσμό με τον γόη του Hollywood Channing Tatum.
Βλέπεις όλα ξεκίνησαν όταν οι fans του Tatum υποστήριξαν πως η Jessie μοιάζει πολύ με την πρώην σύζυγό και μητέρα του παιδιού του Jenna Dewan.
Είναι αλήθεια πως οι δύο γυναίκες έχουν κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά και η Jessie αποφάσισε πως πρέπει μέσω Instagram να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν συνηθίζει να απαντά σε όσα διαβάζει αλλά αυτή τη φορά ξέσπασε:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:Δύσκολες ώρες για εγκυμονούσα ηθοποιό: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο (video)

«Σπάνια μιλάω για πράγματα που γράφονται. Συνήθως αγνοώ το 99% αλλά αυτή η ιστορία που γράφεται ξανά και ξανά τις τελευταίες εβδομάδες, και που συγκρίνει εμένα με μια άλλη όμορφη γυναίκα και βάζει τον κόσμο να διαλέξει ποια είναι ομορφότερη, με ξεπερνά.
Ψάχνω να βρω κάτι θετικό σε όλο αυτό. Ποιος νιώθει καλά όταν γράφει τέτοια πράγματα; Το να επιλέγεις ποια είναι πιο όμορφη είναι καλό; ΟΧΙ. Και μιλάω γενικά, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη ιστορία. Συμβαίνει διαρκώς με τις γυναίκες. Η σύγκριση. Το κάνουν τα μίντια με τους άντρες; ΟΧΙ. Υπάρχει κάποιο θετικό δίδαγμα για τις γυναίκες από αυτό; ΟΧΙ».