Η επιστροφή της Αθηνάς Ωνάση: Πιο όμορφη από ποτέ στο γάμο της Marta Ortega

Πατούλια Κατερίνα
Η επιστροφή της Αθηνάς Ωνάση: Πιο όμορφη από ποτέ στο γάμο της Marta Ortega

Άλλαξε η Αθηνά!

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara, Amancio Ortega, η πανέμορφη Marta Ortega παντρεύτηκε σε μια λαμπερή τελετή στην Ισπανία τον 35χρονο αγαπημένο της Κάρλος Τορέτα.

Η τελετή έγινε στο οικογενειακό σπίτι των Ortega στη βορειοδυτική Ισπανία κι εκεί είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Αθηνά Ωνάση μετά από καιρό.

Γελαστή και πιο όμορφη από ποτέ σε αντίθεση με τις φωτογραφίες της από το παρελθόν, η χρυσή κληρονόμος έχει αφήσει πίσω τον θλιμμένο εαυτό της και εντυπωσίασε τους πάντες με το μίνι φόρεμά της.

Διάβασε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου: Ο απίθανος χορός τους έγινε viral (video)

Η Αθηνά είναι εδώ και χρόνια καλή φίλη με την Ortega και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της στην κορυφαία αυτή στιγμή. Να σου θυμίσουμε πως ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς, Doda, ή κατά κόσμον Αlvaro de Miranda Netο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Denize Severo, δημοσιογράφο στο επάγγελμα στα τέλη Σεπτεμβρίου μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (19/11/2018) συμπληρώνονται τριάντα ολόκληρα χρόνια από το θάνατο της μητέρας της Αθηνάς, της Χριστίνας Ωνάση. Η Αθηνά είναι σήμερα 33 ετών!

Όσο για το γάμο της miss Zara, άφησε εποχή! Η λαμπερή νύφη (θα την δεις μαζί με την Αθηνά στην παρακάτω gallery) άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα γάμο που ντύθηκε μουσικά από τους Coldplay και τον Chris Martin!