Κεραυνοβόλος έρωτας στο Παλάτι! Ένας ακόμη royal γάμος πλησιάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κεραυνοβόλος έρωτας στο Παλάτι! Ένας ακόμη royal γάμος πλησιάζει

Και δεν το περιμέναμε

Ο Πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε τον Μάιο και περιμένει ήδη το πρώτο του παιδάκι, η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε επίσης πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όμως το παλάτι ετοιμάζεται σύντομα για έναν καινούργιο γάμο. Πάει σε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας το μυαλό σου; Αν όχι, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις το κείμενο και να δεις ποιο μέλος της royal family αναμένεται να παντρευτεί σύντομα.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη (περί ης ο λόγος) ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα έναν εκατομμυριούχο χωρισμένο (πατέρα ενός παιδιού), με τον οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται να αρραβωνιαστεί πολύ σύντομα. Δεν γνωρίζουμε πότε και πώς γνωρίστηκαν, όμως την προηγούμενη εβδομάδα στο πάρτι που έκανε ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Lakshmi Mittal, σύστησε τον Edoardo Mapelli Mozzi (αυτό είναι το όνομά του) ως τον σύντροφό της.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, η 30χρονη πριγκίπισσα έχει συστήσει τον Edoardo και στους γονείς της, πράγμα που σημαίνει πως τα πράγματα μάλλον είναι πιο σοβαρά από όσο μπορεί εμείς να φανταζόμαστε. Η Βεατρίκη και ο Edoardo είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες και εκτός από τα ραντεβού που έχουν βγει, φήμες αναφέρουν πως έχουν πάει και διακοπές μαζί.

Οι δυο τους περνούν πολύ καλά, έχουν πολλούς κοινούς φίλους και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο και γελάνε πολύ μαζί. Μην παραξενευτείς λοιπόν, αν σύντομα ακούσεις πως η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε και αναμένεται να παντρευτεί.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Η αλήθεια για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους