Η φανταστική (και συγκινητική) φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της

Η φανταστική (και συγκινητική) φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της

Και δείχνει πολύ ευτυχισμένη

Αν μπορούσαμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα για την Αθηνά Οικονομάκου, αυτό είναι πως αυτή η χρονιά, ήταν σίγουρα η χρονιά της. Παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της και φυσικά απέκτησε μαζί του και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής της, τον γιο της, Μάξιμο. Και τι άλλο θα ήθελε μία γυναίκα στη ζωή της, περισσότερο από αυτήν την ευτυχία;

Μάλλον τίποτα αφού η ευτυχία της έχει πραγματικά ολοκληρωθεί για τα καλά και μας το δείχνει και συχνά μέσα από τα social media της. Εχθές μάλιστα η νεαρή ηθοποιός ανέβασε και μια φωτογραφία στα stories της, από τον γάμο που δεν είδαμε ποτέ. Θυμάσαι; Πέρυσι τον Νοέμβριο η Αθηνά και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στη γενέτειρα της ηθοποιού στο Γύθειο με πολιτικό γάμο και λίγες ώρες μετά την τέλεση του μυστήριου άρχισαν να κυκλοφορούν και φωτογραφίες του ζευγαριού.

Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου: Ο απίθανος χορός τους έγινε viral (video)

Η Αθηνά όμως έκανε ένα epic throwback, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι και ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία, από τον γάμο που δεν είδαμε ποτέ. «One year ago», έγραψε, βάζοντας κι ένα παντρεμένο ζευγάρι ως εικονίδιο από κάτω.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά είναι η Αθηνά Οικονομάκου αυτή τη στιγμή