Dancing With The Stars: το παρασκήνιο της βραδιάς και η απροσδόκητη αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη

Dancing With The Stars: το παρασκήνιο της βραδιάς και η απροσδόκητη αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη

O ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Οι πιρουέτες ήταν εκπληκτικές και η Ευγενία Μανωλίδου κέρδισε της εντυπώσεις. Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με τον παρτενέρ της. Για πολλούς ήταν αναπάντεχο. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του χορευτικού show. 

Η Ελεονώρα με μεγάλη έκπληξη άκουσε από τη Ζέτα Μακρυπούλια, λίγο μετά τις 12 π.μ. την απόφαση του κοινού. Η στεναχώρια της ήταν έκδηλη αλλά σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή της, παραδέχτηκε τα λάθη της και δεν απέφυγε να κρύψει και τη συγκίνησή της.

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων μαζί με την κόρη της Μαριτίνα και χειροκρότησε την Ελεονώρα, τη Νάντια, τον Κώστα, την Αγγελική, τον Αργύρη και τον Τρύφωνα. Ο παλμός ήταν δυνατός και η αγωνία μεγάλη. Όλα τα ζευγάρια πλέον δεν κρύβουν τη θέληση να βγουν πρώτη στις 12 Ιουνίου που το Dancing with the stars κατεβάζει ρολά.

Χόρεψαν τσα-τσα, τάνγκο, ερωτική ρούμπα και γοήτευσαν. Η Ελεονώρα, παρά τον τραυματισμό της στα μέσα της εβδομάδας, ήταν απίστευτα καλή αλλά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σέξι και φανερά αδυνατισμένη χόρεψε και κέρδισε άκρως κολακευτικά σχόλια από την επιτροπή.

Σταθερός στην επίδοσή του και ο Αργύρης Αγγέλου με την παρτενέρ του που, αν και είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει, έμεινε και δούλεψε σκληρά με τον αγαπημένο μας ηθοποιό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πολύ κοντά με τα ζευγάρια και τους έδινε θάρρος και ήταν η πρώτη φορά που είχε τόση αγωνία και η ίδια. Πανέμορφη στα διαλλείματα έστελνε μηνύματα – πιθανόν στον αγαπημένο της – και δεν έκρυβε το πόσο καλά είναι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με rock'n'roll ύφος κέρδισε και πάλι τους τηλεθεατές, ενώ η Νάντια Μπουλέ εξελίσσεται σε sex symbol με την έννοια ότι δείχνει κάθε Κυριακή ότι είναι και γυναίκα εκτός από ένα χαμογελαστό και ταλαντούχο πλάσμα.

Μαρτάκης και Αντιμησάρη απλά λαμπεροί. Χόρεψαν τόσο όσο έπρεπε για να μείνουν μέσα στο παιχνίδι.

Η τηλεθέαση και πάλι στο 40%. Ένα σταθερό ποσοστό που μεταφράζεται σε 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Την Πέμπτη έχουμε έκτακτο επεισόδιο και διπλή αποχώρηση για να μπούμε στην τελική ευθεία με τα τελευταία δυο live.

Nα προσθέσουμε ότι στο πλατό επέστρεψε και η Ευγενία Μανωλίδου που κέρδισε το μεγάλο χειροκρότημα και γοήτευσε με την εμφάνισή της στο χορευτικό κομμάτι.