Η Ζέτα μεταμορφώθηκε σε Ζέτα

Η Ζέτα μεταμορφώθηκε σε Ζέτα

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μιλάει για την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing With The Stars.

Μια σέξι εμφάνιση, όπως ακριβώς θα ήθελε η ίδια πάντα να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις είχε η παρουσιάστρια στο τελευταίο Dancing With The Stars.

Η Ζέτα Μακρυπούλια χθες δεν ήταν βγαλμένη ούτε από μια ταινία της δεκαετίας του 60, ούτε από ένα συγκρότημα ροκ. Ήταν απλά φυσική και πάντα με το λαμπερό της χαμόγελο.

«Επιλέξαμε να κάνουμε στην Ζέτα κάτι που είχε γίνει και πέρσι σε ένα από τα live: τη φτιάξαμε με απλά μαλλιά που κατέληγαν σε σπαστά, με ένα έντονο μακιγιάζ-σμόκι καφέ σκούρο και ντύθηκε με ρούχο Swarovski στολισμένο με τα κοσμήματά της Danelian. Αξίζει να τονίσουμε ότι το διαμαντένιο ρουμπίνι που φόραγε στο δάχτυλό της σπάνια το έχουμε δει στην Ελλάδα να το φοράει άλλη γυναίκα. Τα παπούτσια της ήταν Casantei» μας λέει ο Βασίλης Μπουλούμπασης λίγα λεπτά μετά το τέλος της βραδιάς.

«Η επιβράβευσή μας είναι να αρέσει αυτό που κάνουμε στον τηλεθεατή. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε με μεράκι και όταν συνεργάζεσαι με άτομα όπως η Ζέτα -που εμένα είναι και φίλη μου- τότε δίνεις το 200% των ιδεών που έχεις» τονίζει αποκλειστικά στο Queen.gr ο hair stylist.