Τρία στρατόπεδα στο σπίτι του GNTM και η πιο αναπάντεχη αποχώρηση από το παιχνίδι (video)

Πατούλια Κατερίνα
Τρία στρατόπεδα στο σπίτι του GNTM και η πιο αναπάντεχη αποχώρηση από το παιχνίδι (video)

Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε

Η σημερινή δοκιμασία, στην οποία οι παίκτριες του GNTM έπρεπε να επιλέξουν μόνες τα ρούχα που θα φορέσουν, έφερε τα πάνω - κάτω.

Προτού τα επίδοξα μοντέλα φτάσουν βέβαια μπροστά από τους τέσσερις κριτές, μας ενημέρωσαν για τα νέα στρατόπεδα μέσα στο σπίτι. Μιλάμε για τρία διαφορετικά στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί. Στο ένα, βρίσκουμε μια νέα τριάδα που απαρτίζεται από την Εβελίνα, την Ιωάννα και την Χριστιάννα.

GNTM: Τα μοντέλα μας έδειξαν πολλά... στη δοκιμασία με τον περιορισμένο χρόνο (video)Από την άλλη έχουμε την Ξανθούλα, με την Ειρήνη Στεριανού, την Άννα Αμανατίδου και την Μαριάννα. Φυσικά, η Μικαέλα παραμένει κολλητή με την Εύη. Αυτό που δεν ξέραμε, είναι πως η Ειρήνη Ερμίδου έχει άλλη οψη μπροστά στους κριτές και άλλη στο σπίτι.

Οι υπόλοιπες παίκτριες την κατηγόρησαν ανοιχτά πως στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος και όχι το φοβισμένο κορίτσι που δείχνει στην κριτική επιτροπή.

Όσο για τις καλύτερες και χειρότερες, υπήρξαν διαφωνίες στην επιτροπή.Τελικά, από τις 12 κοπέλες, εκείνη που έφυγε από το σπίτι μετά την επιλογή των κριτών ήταν... η Ειρήνη Στεριανού, η κοπέλα που έκοψε τα μαλλιά της για το GNTM.DPG Network