Στα καλύτερα της: Η Angelina Jolie σε σπάνια έξοδο με τα παιδιά της και χαμογελαστή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στα καλύτερα της: Η Angelina Jolie σε σπάνια έξοδο με τα παιδιά της και χαμογελαστή

Δεν μοιάζει και πολύ αγχωμένη

Λιγότερο από 15 ημέρες απομένουν για την δίκη της Angelina Jolie και του Brad Pitt σχετικά με το διαζύγιο τους και όπως και να το κάνουμε έχουμε μία αγωνία για το τι ακριβώς θα συμβεί. Στις 4 Δεκέμβρη οι Brangelina θα μάθουν τι ακριβώς θα γίνει με την κηδεμονία των παιδιών τους και ποιος από τους δύο είναι αυτός που θα κρατήσει τα παιδιά. Ωστόσο η Angie δεν δείχνει και πολύ αγχωμένη, παρά το γεγονός πως υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Brad να παίρνει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών.

Η ηθοποιός εθεάθη σε σπάνια έξοδο με τα παιδιά της και έδειχνε πολύ χαλαρή, ενώ χαμογελούσε πλατιά. Την ηθοποιό σε αυτήν την έξοδο συνόδευαν τα δίδυμα Knox και Vivienne και η Shiloh κρατώντας και τον σκύλο τους.


https://www.instagram.com/p/BqZWtKMlCIl

Η έξοδος αυτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Los Feliz με την ηθοποιό να δείχνει καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Τα τινά λοιπόν μάλλον είναι δύο. Είτε που είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα της δίκης και δεν αγχώνεται, είτε απλά δεν την ενδιαφέρει και πολύ το θέμα και το έχει αφήσει στην τύχη του. Άβυσσος η ψυχή της Angie, σε περίπου δεκαπέντε ημέρες θα ξέρουμε.


https://www.instagram.com/p/BqZqBESltHC


https://www.instagram.com/p/BqZmzaJhzF4

Διάβασε ακόμη: Brangelina: Η νέα εξέλιξη στο διαζύγιο τους και η απόφαση που πήραν τα παιδιά τους