Bradley Cooper-Irina Shayk: Τα γεγονότα που επιβεβαιώνουν το χωρισμό

Bradley Cooper-Irina Shayk: Τα γεγονότα που επιβεβαιώνουν το χωρισμό

Οι νέες πληροφορίες για το διάσημο ζευγάρι

Δεν είναι λίγες οι φορές που φήμες περί χωρισμού του Bradley Cooper και της Irina Shayk έχουν δει το φως της δημοσιότητας-κατάσταση που μας θυμίζει κάπως το σκηνικό των Brangelina, το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε-.

Όπως όλα δείχνουν, οι κακές γλώσσες τελικά, δεν είχαν και τόσο άδικο, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν περνάει καλά τον τελευταίο καιρό. Μπορεί λοιπόν οι δημόσιες εμφανίσεις του να είναι συχνές και να φαίνονται αγαπημένοι, πάντα μαζί με την 1,5 έτους Lea, η κατάσταση όμως αλλάζει όταν βρίσκονται οι δυο τους.

Όπως αναφέρει φιλικό πρόσωπο, η Irina είναι σε φάση που θέλει να βγει και να παρτάρει, διάθεση που δε συμμερίζεται ο καλός της ο οποίος δεν πίνει καθόλου και βρίσκει ανούσια τα party και τις εκδηλώσεις. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Irina βρέθηκε ολομόναχη στην Ibiza για να παραβρεθεί σε party φίλων της.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν δει σε δημόσιες εμφανίσεις να είναι ψυχροί και απόμακροι, και μετά βίας να μιλούν ο ένας στον άλλο.

0000

Οι όμορφες σχέσεις, όμορφα καίγονται λοιπόν.