Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για πρώτη φορά για τα κιλά που έχει πάρει

11 SHARES

Η Σίσσυ εξηγεί πράγματα που δεν γνωρίζαμε για το βάρος της

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τις δηλώσεις στο «Happy Day» και στο «Πρω1νο» που αφορούσαν στα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και στον πόλεμο που είχε ξεσπάσει με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να φτάσει να στείλει εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει στο περιοδικό People για τα κιλά που έχει πάρει και να ξεκαθαρίσει τι την πείραξε πραγματικά σε όλη αυτήν την ιστορία και δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι.

«Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση η συγκεκριμένη ιστορία. Προσωπικά, δεν παρεξηγήθηκα. Το ότι έχω πάρει κάποια κιλά είναι αυταπόδεικτο. Είμαι εξαιρετικά ενεργή μέσα από τα social media, αλλά και μέσα στο κανάλι μου στο YouTube – εδώ και ένα χρόνο με βλέπετε άβαφη, αχτένιστη, ακόμα και με μαγιό.

Η εικόνα μου είναι πολύ ξεκάθαρη. Όταν έγινε όλο αυτό, ένας άνθρωπος από το προσωπικό μου περιβάλλον με ρώτησε “Γιατί δεν βγαίνεις να πεις τον λόγο που έχεις πάρει κιλά;” και του απάντησα ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα είναι σαν να απολογούμαι γι’ αυτό – κάτι που αισθάνομαι ότι δεν οφείλω! Για να το ξεκαθαρίσω, δεν είναι κακό κάποιος να το παρατηρήσει και το υπογραμμίσει. Άλλωστε είναι ένα γεγονός».

Διάβασε ακόμα: Ποιες δύο ηθοποιοί από «Το Τατουάζ» είναι αδερφές στην πραγματική ζωή;

Τι είναι όμως εκείνο που ενόχλησε πραγματικά τη Σίσσυ και γιατί στην σκέψη της έχει την Oprah και την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Το λάθος για μένα είναι ο χλευασμός, τα γελάκια και η ειρωνία. Το θέμα είναι το μήνυμα που περνάμε προς τα έξω, όταν χλευάζουμε μια γυναίκα για τα κιλά της. Όχι για μένα. Για το κορίτσι που ίσως ακούσει αυτό το σχόλιο και περάσει τη μέρα της τρώγοντας μόνο ένα μήλο. Και αν με ρωτάς, θα σου πω ότι αυτό που έγινε ήταν πολύ πιο προσβλητικό για την Κατερίνα Ζαρίφη παρά για μένα.

Είναι εξαιρετικά άστοχο να θεωρεί κάποιος ότι μπορεί να με προσβάλει παρομοιάζοντάς με την Κατερίνα, μία από τις πιο υπέροχες, γενναιόδωρες, χαρισματικές και θηλυκές γυναίκες που ξέρω. Για να δούμε… αν πάρω μερικά κιλά ακόμα, μπορεί να με συγκρίνουν και με την Oprah!».

11 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ