Αυτή την αποκάλυψη για το μωρό του Harry και της Meghan δεν τη περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή την αποκάλυψη για το μωρό του Harry και της Meghan δεν τη περιμέναμε

Και δεν φαντάζεσαι τι συνέβη

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα γνωρίζουμε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και αυτό είναι μία είδηση που μας έχει απασχολήσει πολύ. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα σχετικά με το φύλο του μωρού και το όνομά του και κάθε τόσο μαθαίνουμε και κάτι διαφορετικό.

Πάντως οι περισσότεροι στοιχηματίζουν πως θα κάνει κοριτσάκι και αυτό το αποδίδουν στη στρογγυλή κοιλίτσα της Δούκισσας του Sussex, αλλά και στο ότι η ίδια έχει πρηστεί τρομερά. Έγινε όμως μία αποκάλυψη, η οποία πραγματικά μας σόκαρε, μιας και δεν το περιμέναμε με τίποτα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε το όνομα του παιδιού του Harry και της Meghan και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει τρομερή εντύπωση στους Βρετανούς. Και δεν είναι η κίνηση που έχει προκαλέσει τόσο την εντύπωση, όσο το όνομα που ανέφερε ο πρίγκιπας Κάρολος πως θα έχει το παιδί τους.

Δες ακόμη: Royal cuteness alert: Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Louis είναι το αγαπημένο μας δίδυμο

Βλέπεις πριν από κάποια χρόνια θεωρούταν αδιανόητο για ένα βασιλικό μέλος να έχει όνομα όπως Kylie ή Shane, και σύμφωνα με τον Κάρολο, αυτά είναι τα δύο επικρατέστερα ονόματα για το παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex. Τα συγκεκριμένα ονόματα προτάθηκαν στο ζευγάρι, όσο ήταν στο ταξίδι τους στην Αυστραλία, και την αποκάλυψη έκανε ο Κάρολος στη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε προς τιμήν της εκατονταετηρίδας του Αυστραλιανού Σώματος, που είναι και η πιο παλιά διπλωματική θέση της χώρας.

«Κυρίες και κύριοι, ο γιος μου Harry μου είπε ότι κατά την πρόσφατη περιοδεία τους στην Αυστραλία, ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν αμέτρητες προτάσεις για το όνομα του επερχόμενου μωρού τους, και υποψιάζομαι πως τα δύο επικρατέστερα είναι το Kylie για το αν είναι κορίτσι και Shane για το αν είναι αγόρι».

Ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό έχει βάση και ισχύει. Πολλοί είναι πάντως –κι εμείς ανάμεσά τους- που υποστηρίζουν πως αν είναι κορίτσι θα της δώσουν το όνομα Νταϊάνα.

Διάβασε και αυτό: Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle αποκάλυψε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της